Vannak itt olyan férfitársak, akik hozzám hasonlóan belenyugodtak, hogy nekik sem lesz soha barátnőjük?
Nem beképzelt nagyképű hülye p!csáknál kell próbálkozni...:)
És nem 1 olyan fiú ismerősöm van, aki nem csak szerintem ronda, de annyira normális és KÖZVETLEN, hogy azzal kompenzálni tudja. Az, ha valaki ronda, nem azt jelenti, hogy semmi esélye...persze a rondaság az relatív, DE ha valaki ronda, és van egy tipikus "nem csak ronda vagyok, de még egy szerencsétlen is" kisugárzása, az már baj. Az élet sajnos ilyen. Ha "rondának" születsz, akkor sokkal jobban oda kell tenned magad, mint egy olyannak, aki álompasi, és minden csaj oda meg vissza van érte még akkor is, ha egy flegma bunkó paraszt, akinek az IQ szintje a béka segge alatt van...
L
#21: "mint egy olyannak, aki álompasi, és minden csaj oda meg vissza van érte még akkor is, ha egy flegma bunkó paraszt, akinek az IQ szintje a béka segge alatt van"
Az álompasikon kívül, azaz a férfiak nagyon kicsi, elenyésző részén kívül a nők senkit nem vesznek emberszámba.
Nem lehet hogy inkább a te hozzáállásoddal van a baj? Első sorban ha nem általánosítanál, akkor egyből könnyebb lenne a helyzet. Azt a bizonyos Molnár Krisztiánt nem tudom, hogy ki ismeri, de aki tudja, hogy kiről van szó, annak írom: kb 25 évesen teszi a fejét, hogy ő szeretne egy barátnőt, aki szereti. Na már itt megbukott a mutatvány, mert nem az a baj, hogy kövér, meg hogy rohad a foga..vagyis az is, de a legnagyobb baj a HOZZÁÁLLÁSa. Az, hogy ő nem tesz meg azért semmit, hogy neki legyen egy kedves aranyos barátnője...csak elvárja, hogy majd őt úgy szeresse valaki, ahogy van..igénytelenül. Ha nem képes annyi áldozatot hozni, hogy lefogyjon (vagy legalább megpróbálja) és megcsináltassa a fogait, akkor nehogy már a nők legyenek a felszínesek azért, mert nem akarnak egy ilyen emberrel együtt élni...
Persze nem ismerlek, és nem tudom azt sem hogy hogy nézel ki, de abban teljes mértékben biztos vagyok, hogy 31 év alatt nem tettél meg mindent azért, hogy legyen barátnőd..még ha neked úgy is tűnik. És ha így van, akkor meg csak önsajnáltatás ez a "belenyugodtam" szöveg.
L
32 évesen hasonló a helyzet. Már rég belenyugodtam a következő szám segítségével:
21:21 Jól beszélsz!
Mindig kell legyenek kitűzött célok. Ha már elfogy(ami lehetetlen,csak lustaság kérdése) ott kezdődik a kiégés, egy depis barom leszel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!