Szerintetek, miért tette ezt?
Figyelt kérdés
Utálok szerelmes lenni, nagyon sok a rossz tapasztalatom. Tizenhárom éves vagyok és fiú. Van egy új osztálytársunk, akibe első nap beleszerettem. Egy osztálykiránduláson, próbáltam a közelébe kerülni, és ez sikerült is. Mellette aludtam, és éjszaka megkérdezte tőlem, hogy hozzám bújhat-e, én bólogattam, mire a mellkasomra feküdt, és átölelt. Megpuszilt, és később én bevallottam, hogy szeretem, mire ő azt mondta, hogy ő is. Éjszaka ölelgetett, meg minden, aztán reggel elkezdett kerülni, és azóta is ezt csinálja, azután még egyszer elmondtam neki hogy tetszik nekem meg minden, mire ő elrohant. Azóta, nem nagyon szól hozzám. Mi történhetett, mi volt a baj? Nem vagyok az a szép fiú, de.... nem értem.2014. szept. 29. 15:56
41/44 anonim válasza:
Jézusom...
Nagyon,nagyon,nagyon sajnálom :(
Hát nem tudok mást mondani,tudom lehetetlen,de akkor el kell felejtened... Kerüld amennyire csak tudod...
Nagyon sajnálom mégegyszer,pedig nagyon szorítottam :/
Eléggé gonoszság volt tőle hogy mégis téged áltatott,szerintem :/
Nagyon sajnálom!! :(
42/44 A kérdező kommentje:
Köszi, és a többieknek is:/ Nehéz lesz, de muszáj elfelejteni
2014. okt. 4. 19:32
43/44 anonim válasza:
"nagyon sok a rossz tapasztalatom. Tizenhárom éves vagyok és fiú."
Szegény, sokat tapasztalt fiú. Szólj majd 13 év múlva, ha lesz időm, majd sajnállak.
44/44 A kérdező kommentje:
Most milyen bajod van?
2014. okt. 5. 10:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!