Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek, miért tette ezt?

Szerintetek, miért tette ezt?

Figyelt kérdés
Utálok szerelmes lenni, nagyon sok a rossz tapasztalatom. Tizenhárom éves vagyok és fiú. Van egy új osztálytársunk, akibe első nap beleszerettem. Egy osztálykiránduláson, próbáltam a közelébe kerülni, és ez sikerült is. Mellette aludtam, és éjszaka megkérdezte tőlem, hogy hozzám bújhat-e, én bólogattam, mire a mellkasomra feküdt, és átölelt. Megpuszilt, és később én bevallottam, hogy szeretem, mire ő azt mondta, hogy ő is. Éjszaka ölelgetett, meg minden, aztán reggel elkezdett kerülni, és azóta is ezt csinálja, azután még egyszer elmondtam neki hogy tetszik nekem meg minden, mire ő elrohant. Azóta, nem nagyon szól hozzám. Mi történhetett, mi volt a baj? Nem vagyok az a szép fiú, de.... nem értem.

2014. szept. 29. 15:56
1 2 3 4 5
 1/44 A kérdező kommentje:
Annyit, még elfelejtettem, mondani, hogy a lányokkal, gondolom viccből, a mi esküvőnkről beszéltek, meg hogy gyerekeink lesznek.
2014. szept. 29. 15:58
 2/44 anonim ***** válasza:
Lehet hogy a reggeli merevedésed megujesztete ?
2014. szept. 29. 16:03
 3/44 A kérdező kommentje:
Ilyen válaszokra nem vagyok kíváncsi :/
2014. szept. 29. 16:05
 4/44 anonim ***** válasza:
Pedig simán lehet hogy zavarba jött töle vagy neked reggelente nincs ?
2014. szept. 29. 16:11
 5/44 A kérdező kommentje:
Képzeld van.
2014. szept. 29. 16:11
 6/44 A kérdező kommentje:
Valakinek "más" ötlete, nagyon fontos nekem ez a lány.
2014. szept. 29. 16:18
 7/44 A kérdező kommentje:
nAGYON SZÉPEN KÉREK MINDENKIT, AKI CSAK BELEOLVAS A KÉRDÉSBE, IS SÜRGŐSEN VÁLASZOLJON, NAGYON NAGYON FONTOS.
2014. szept. 29. 16:26
 8/44 anonim ***** válasza:

hát ha alkohol befolyása alatt volt, akkor lehet hogy megbánta amit tett/mondott,

ha nem akkor fogalmam sincs,

de ha nem volt bepiálva és barátok vagytok akkor lehet hogy csak bűntudata van hogy elcsszte a barátságot.

2014. szept. 29. 16:27
 9/44 A kérdező kommentje:
Értem, egyébként nem volt, nem piáltunk, másnap meg én kértem bocsánatot tőle ,és azt mondt nem haragszik, mintha semmi nem történt volna.
2014. szept. 29. 16:29
 10/44 anonim ***** válasza:

Hát akkor nem tudom mi lehet, de szerintem az a legvalószinűbb, hogy összezavarodott most.

Szóval adj neki pár napot/egy hetet, és akkor próbálj meg újra beszélni vele, addig hadd dolgozza fel a történteket.

2014. szept. 29. 16:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!