Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek, miért tette ezt?

Szerintetek, miért tette ezt?

Figyelt kérdés
Utálok szerelmes lenni, nagyon sok a rossz tapasztalatom. Tizenhárom éves vagyok és fiú. Van egy új osztálytársunk, akibe első nap beleszerettem. Egy osztálykiránduláson, próbáltam a közelébe kerülni, és ez sikerült is. Mellette aludtam, és éjszaka megkérdezte tőlem, hogy hozzám bújhat-e, én bólogattam, mire a mellkasomra feküdt, és átölelt. Megpuszilt, és később én bevallottam, hogy szeretem, mire ő azt mondta, hogy ő is. Éjszaka ölelgetett, meg minden, aztán reggel elkezdett kerülni, és azóta is ezt csinálja, azután még egyszer elmondtam neki hogy tetszik nekem meg minden, mire ő elrohant. Azóta, nem nagyon szól hozzám. Mi történhetett, mi volt a baj? Nem vagyok az a szép fiú, de.... nem értem.

2014. szept. 29. 15:56
1 2 3 4 5
 21/44 A kérdező kommentje:
Én midig bízom a lehetetlenben, de ha nem jön össze, akkor végleg össze törtem.
2014. szept. 30. 16:08
 22/44 anonim ***** válasza:
Szerintem kicsit ez sok volt neki és úgy gondolja h ezt nem kéne vagy rosszat tett ami persze nem igaz és össze van zavarodva,ha egy nagyon picit türelmes leszel akkor rendbe fog jönni minden és ő fog keresni!:)
2014. szept. 30. 20:22
 23/44 A kérdező kommentje:
Oké, köszi. Aki meg szurkol nekem annak üzenem hogy a napokban számomra jó hírek derültek ki, és egy kicsit beteges, de levágott egy hajtincset a hajából, és nekem adta. :3
2014. okt. 1. 14:20
 24/44 A kérdező kommentje:
Bár igaz nem ő adta ide hanem a barátnője, és azt mondta ő küldi, azóta is féltve őrzöm :3
2014. okt. 1. 18:30
 25/44 anonim ***** válasza:
De édesek vagytok<33:D 22 voltam:D
2014. okt. 1. 20:33
 26/44 A kérdező kommentje:
:3 egyre jobb lesz,z mostmar elegge feloldodott a feszultseg, holnap elhivom valahova, ma mar eleg jol elcseveresztunk .
2014. okt. 2. 14:20
 27/44 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, a sok segítséget, meg bíztatást, igaz még a naggya hátra van, de így is már sokat segítetetek.
2014. okt. 2. 14:21
 28/44 anonim ***** válasza:
#13-as ... ez hülyeség... nem azon aggódunk h hogyan mondjuk el anyának meg apának... volt már pár kapcsolatom és nem tudtak róla a szüleim...nekem ezek után csak az lenne a bajom h az osztálytársam vagy!!! hiszen ki az aki az osztálytársával járna mert ha szakítotok az nem kicsit lesz gáz...el volt ragadtatva nekem is volt már hasonló esetem amikor találkoztam egyik haverommal (évfolyamtársammal) és néztük a naplementét a vízparton kettesben egy mólón (a srác szerelmes volt belém) ...akkor megfogtam a kezét, az ölébe ültem és csókolóztunk...utána átgondoltam az egészet és rájöttem h "nem voltam normális". ezután kerültem mert "aggódtam" h komolyan vette és folytatást akar. kínos volt... ez nagyon hasonló a tiétekhez csak ha az osztálytársad az egy fokkal gázabb 13/L
2014. okt. 2. 15:59
 29/44 A kérdező kommentje:
Bocsi de nem tudsz elszomorítani, szerintem ez nem így van, és nem kérek olyan kommenteket, hogy naív kis hülye.
2014. okt. 2. 16:08
 30/44 A kérdező kommentje:
Tudom, nem szabadna nagyon bele élnem magam de hát istenem szerelmes vagyok :D
2014. okt. 2. 16:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!