Szerintetek, miért tette ezt?
Hm.. Hát szerintem nrm baj ha az osztálytársaddal jössz össze,legalább minden nap láthatod,a másik meg nem gáz a szakítotok,ha értelmesen meg tudjátok beszélni a dolgokat:) És azért ha nem mondod el a szüleidnek a kapcsolatot,nem annyira komoly. Bár az is lehetséges hogy a családi kapcsolat nem olyan,és ezért de ez már más tészta :)
És őőő... Azért nem tudom szerintem,(mármint az én ismeretségi köröm,és magamból kiindulva) nem szoktam,és nem is akarok úgy,csókolózni,ölelkezni stb... egy fiúval,hogy én nem szeretem,ő meg igen,és csak áltatom :P
Kérdező,nagyon örülök nektek,remélem sikerülni fog :) Aztán azért ne zúdíts mindent a nyakába,mert lehet megint megijed akármi. Ha lehet hívd el többször,és majd mikor úgy érzem eljött a "nagy pillanat" na akkor mondd el újra neki :3
Oké köszi, írtam egy verset is , a miben bevallom aaz érzéseimet :3 elolvasnátok, nem egészen én írtam, de a rímek az enyémek , a szöveget meg idézetekből ,meg a fejemből raktam össze.
Egy vallomás
Egy rövid kis vallomás,
Egyetlen egy szó,
Mi neked szól, de
Már alig hallható.
Nyolc betű, ami
Elmond már mindent,
hogy mi fontos nekem,
S hogy mit érzek itt bent.
Egy szó, mit súgok
Halkan a füledbe,
Mitől te mindig
Meg vagy lepődve.
Mitől megzavarodsz,
Elakad minden szavad,
Minek nyolc betűje
Mind torkomon akad.
Ha nem tőlem hallanád,
Talán nem ez történne,
S eljutna a céljához
Jó mélyen a szívedbe.
Utolsó kiáltásom,
Mit ordítok az egekbe,
Csak az, hogy Szeretlek!
Mi más is lehetne?
Ngyon szépen köszönök mindenkinek, minednet de feladtam, nem tudtam hogy lehetséges de összetört a szívem.
Ma elterveztem hogy elhívom valahova, de amikor mentunk volna haza sirva rontott be aaz osztalyba, megkerdeztem mi abaj letorolte konnyeit es azt mondta semmi, es elment. Nem szólt utána sem hozzám, hazamentek es meg az udvaron is megvartam, de amikor megletott tovabb ment.
NEEEEEEEEEEEEEE!!
Nagyon sajnálom :'(
De azért ne add még fel,kérdezgesd még hátha... Ha amikor meglát mindig elmegy akkor írj neki facebookon(vagy amin el tudod érni). Ha nem válaszol és nagyon kerül akkor sajnos nem tudok mit tenni,én is feladnám,de én én vagyok,te meg te szóval ne add még fel !! :(
Szorítok nagyon !
Ez a beszéd,hajrá! :)
Amúgy a vers jó lett,nekem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!