Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek, miért tette ezt?

Szerintetek, miért tette ezt?

Figyelt kérdés
Utálok szerelmes lenni, nagyon sok a rossz tapasztalatom. Tizenhárom éves vagyok és fiú. Van egy új osztálytársunk, akibe első nap beleszerettem. Egy osztálykiránduláson, próbáltam a közelébe kerülni, és ez sikerült is. Mellette aludtam, és éjszaka megkérdezte tőlem, hogy hozzám bújhat-e, én bólogattam, mire a mellkasomra feküdt, és átölelt. Megpuszilt, és később én bevallottam, hogy szeretem, mire ő azt mondta, hogy ő is. Éjszaka ölelgetett, meg minden, aztán reggel elkezdett kerülni, és azóta is ezt csinálja, azután még egyszer elmondtam neki hogy tetszik nekem meg minden, mire ő elrohant. Azóta, nem nagyon szól hozzám. Mi történhetett, mi volt a baj? Nem vagyok az a szép fiú, de.... nem értem.

2014. szept. 29. 15:56
1 2 3 4 5
 11/44 A kérdező kommentje:
Megértem, hogy bűntudata lehet, de miért tette az egészet?, teljesen józanul beszélt, meg mniden, nem olyan lány aki gondokodás nélkül cselekedne.
2014. szept. 29. 16:30
 12/44 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm. Addig is várom, az újabb válaszokat, és még annyit, hogy lehet, hogy szerelmes belém, azt is elmondta, hogy jelenleg nincs pasija.
2014. szept. 29. 16:31
 13/44 anonim ***** válasza:

Bepánikolt. Egy 13 éves lánynak (gondolom hogy annyi ha már oszt.társak vagytok és te 13 vagy :) )

nagyon sok minden végig fut az agyában. Hogy legyen ez?? Vajon szeret? Anyunak hogy mondjam el? Na és apa? stb stb...

Kell egy kis idő hogy végig gondolja ezt. Nem hiszem hogy megbánta,mivel hidd el minden lány elolvad egy ilyen eset után (buszos). Lehet hogy másnap reggel megijedt hogy most ez mi is volt? Gondolom azért beszél keveset,mert nagyon zavarban van. Én is ugyan annyi idős vagyok mint ti,és ez az elrohanás azzal lehet kapcsolatban,hogy ha nekem valaki ilyet mondd,azt se tudom hova nézzek,jobb esetben csak leblokkolok,rosszabban meg elkezdek hadoválni hogy nekem most mennem kell.Hidd el utána megbánjuk csak akkor nincs jobb ötlet. Van esélyed,most nagyon. Kezdj el újra közeledni hozzá. Suliba menj oda hozzá,kicsit beszélgessetek,de átlagos dolgokról. (suli,család,barátok ilyesmi ) Aztán ha látod hogy kezd oldódni,esetleg akkor ott vagy ha nem akkor még AZNAP mondd/írd neki meg hogy nem jönne el veled találkozni. Aztán ott kettesben ezt is megbeszélhetitek :)

Sok szerencsét! Majd írd meg mi lesz,szurkolok! :3 :)

2014. szept. 29. 17:58
 14/44 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, remélem így lesz, egyébként meg nagyon rossz hír jutott a fülembe :/ A csaj jövőben Flamand földekre(belgiumba) költözik. És van egy másik osztálytársam aki folyton tapogatja, külön féle módszerekkel, nagyon idegesít, és ahogy észrevettem a csaj egyre jobban kedveli őt.
2014. szept. 30. 14:41
 15/44 A kérdező kommentje:
És nagyon félek, hogy megharagszik rám, vagy valami, és akkor elcseszem a barátságunkat is :/
2014. szept. 30. 15:08
 16/44 anonim ***** válasza:

Figyelj ha tényleg kiköltözik akkor is,ki tudja mennyi időre,lehet hogy csak 1-2 hónapra.

Ez a fiús ügy meg... Attól függ hol tapizza. Tehát ha csak a kezét megfogja,vállát,felkar,hát ilyesmi...

Vagy rendesen,feneket,mellett (na jó ez nem valószínű xD ezt csak nem csinálná nyilvánosan)

Szóval ha az első akkor van miért aggódnod. Sokban segít a kapcsolat kialakítására ha van testi kontaktus. Sajnos azzal a fiúval nem nagyon lehet egyelőre mit kezdeni. Továbbra is javasolom hívd el valahova,és ott ha lehet minnél többször érj hozzá. Sétálás közbe érjen "véletlen" egymáshoz a kezetek (1 lány ezt nem fogja véletlennek hinni,hidd el tetszeni fog neki) vagy ha amikor beszélgetsz vele,elmesélsz egy történetek,ilyenkor érj hozzá a felkarjához úgy hogy pl "Na és,így fogott meg" stb.. :) Gondolom érted,tehát ne olyan legyen hogy most rámászol stb.. Aztán ha látod hogy feloldódott,már nem feszeng,akkor finoman de kiemelem FINOMAN érdeklődj az a fiú után hogy mi is van most köztük.

Aztán esetleg hogy hallottad ezt a kiköltözést .

Aztán viccelődj vele,tehát légy humoros,és ha nevet dícsérd meg a mosolyát (tuti befutó ez:3 ).

Hívd el másnapra(ha ráér ) suliba próbálj vele lenni. Hidd el észrevesszük ha egy fiú próbál közeledni. Esetleg hívd el enni valamit(na most nem étteremre gondoltam hanem ha van valaki kis vendéglő ilyesmi...) vagy inni. Télen korizni,most sétálni vagy ha jó idő van esetleg fagyizni,ha megengedik szüleitek mozizni stb.. :)

2014. szept. 30. 15:53
 17/44 anonim ***** válasza:

"Sajnos azzal a fiúval nem nagyon lehet egyelőre mit kezdeni. "

Őm előző voltam... Ezt nem úgy értettem hogy tényleg NEM lehet ,hanem úgy hogy ha most megfenyegeted,verekedtek,esetleg bunkózól stb... Azzal csak rontasz.

2014. szept. 30. 15:54
 18/44 anonim ***** válasza:

És a belgium ügyhöz,még annyit hogy azt írtad a jővőben.

Na hidd el sok dolog történhet még addig,ami miatt lefújják az egészet.Szóval ez most a legkevesebb ezen csak akkor kell rágódni ha már 110%-os lesz hogy mennek .

:D

2014. szept. 30. 15:58
 19/44 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm, tényleg nagyon hálás vagyok, viszont most nagyon be vagyok rezelve, nem tudom hogy mi legyen a következő lépés, és hogy tényleg tetszek-e neki?!
2014. szept. 30. 16:06
 20/44 A kérdező kommentje:
Annyiban viszont bízom, hogy nem csak úgy véletlenül puszilgatott, meg ölelgetett :D
2014. szept. 30. 16:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!