Mit tehetnék, ha tetszik valaki, de mindenki ellenem van?
sziasztok
az a helyzet, hogy nagyon tetszik nekem egy pasi. A baj "csak" az, hogy kerekesszékben van szegény. Egy egyetemre járunk és már többször is beszéltünk.
Anyuval mindent megbeszélünk, igazi barátnős kapcsolatban vagyunk. De arról hallani sem akar, hogy tolószékes legyen a pasim. Hisz az egész életem az ő kiszolgálásával telik, blablabla :(( a legjobb barátnőm szintén le akar beszélni.
Tényleg annyira nehéz, ha tolószékes a társad?
Elmentem. Nagyon aranyos és közvetlen náluk mindenki :) A húgát már ismertem, leginkább hármasban voltunk :)
Anyummal rosszabb szerintem már nem lehetne. Megmondtam neki, hogy összejöttünk :) Azt hiszi, hogy azért csinálom, mert megtiltotta és a tiltott gyümölcs mindig édesebb :)
Szörnyű :(((
Sziasztok!
Vannak új fejlemények. Tegnap este ott ragadtam nála, filmezés közben elaludtam és már nem engedett haza :) Reggel behozta nekem a kávét, imádnivaló pasi.
Úgy volt, hogy anyum holnap elutazik régi barátnőjéhez a lánya esküvőjére és ott lesz vasárnap reggelig. De már délután elment :))
Küldtem neki egy fotót fb-on (reménykedtem, hogy ott talán érdekli az üzim), G.-ről és rólam. Indulás előtt beszéltünk, hogy nagyon arik vagyunk és egész helyes ez a srác :) És vasárnapig ne engedjem haza, meg szeretné ismerni :) Csak azért, hogy tudja, kivel töltöttem az éjjelt :)))
Köszi Nektek a sok sok biztatást és kedves szavakat! Puszi :) :*
szuper, hogy így rendbejön lassan minden. Barátnőddel mizu?
Remélem védekeztetek xD
bocsi, elfelejtettem válaszolni :)
az őszi szünetben bocsánatot kért. Megkért, hogy menjek el vele rucit nézni, mert álmai pasija végre randira hívta. Elmentem vele, beszéltünk egy csomót. Vagyis inkább csak ő.
Már soha nem leszünk igazi barinők, nem tudnék benne 100%-osan megbízni azok után, ahogy beszélt :((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!