Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit tehetnék, ha tetszik...

Mit tehetnék, ha tetszik valaki, de mindenki ellenem van?

Figyelt kérdés

sziasztok

az a helyzet, hogy nagyon tetszik nekem egy pasi. A baj "csak" az, hogy kerekesszékben van szegény. Egy egyetemre járunk és már többször is beszéltünk.

Anyuval mindent megbeszélünk, igazi barátnős kapcsolatban vagyunk. De arról hallani sem akar, hogy tolószékes legyen a pasim. Hisz az egész életem az ő kiszolgálásával telik, blablabla :(( a legjobb barátnőm szintén le akar beszélni.

Tényleg annyira nehéz, ha tolószékes a társad?

2014. szept. 15. 15:50
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/79 anonim ***** válasza:
21%
gondolj bele, milyen lenne vele lenned. Nem mehettek el buliba, táncolni, moziba, kirándulni, rucit nézni, strandra, szinte sehová. Otthon ülnétek egész életetekben és néznétek a plafont? :)
2014. szept. 16. 17:39
 12/79 A kérdező kommentje:

odafigyelek rá, hogy a tolószékes kifejezést ne használjam többször :) Köszi, hogy írtad!

Hát figyi utolsó. Az éjjel-nappal bulizós korszakomat kinőttem már, úgyhogy ez biztos nem lenne akadály :)

2014. szept. 16. 17:46
 13/79 anonim ***** válasza:

11es, már bocsi, de nem egy ágyhoz kötött emberről beszélt a kérdező - akkor meg miért ne mehetnének el moziba, kirándulni, ruhát nézni, strandra vagy akárhová?

persze, az nem valószínű, hogy a tánc a kedvenc időtöltése lenne a srácnak, de nem is ez az elsődleges szempont, ha amúgy egy jólelkű, rendes, vicces, jófej és nem felszínes, értékes emberről beszélünk.

ha egyetemre el tud menni, akkor nyilván máshová is, legfeljebb kicsit bonyolultabb számára a közlekedés, mint a többieknek, de akkor se egész nap a plafont bámulja.

2014. szept. 16. 17:48
 14/79 A kérdező kommentje:
nagyon rendes és vicces srác, nem hiába van neki nagyon sok barátja :) már nagyon várom a holnapot, szerdánként mindig össze szoktunk futni :))
2014. szept. 16. 18:14
 15/79 anonim ***** válasza:
21%

de akkor is ha bottal tud járni mégis mit keresne strandon a medencében?

Nem tud randi után hazakisérni, vagy felkisérni pl a 3.-ra :)

Nekem ez is sokat számítana a mai világban. De ízlések és pofonok.

Mindenesetre sok sikert hozzá!

2014. szept. 16. 21:51
 16/79 A kérdező kommentje:
mintha a barátnőmet hallanám :((
2014. szept. 17. 17:27
 17/79 anonim ***** válasza:
100%

Az nem a barátnőd, aki nem támogat a döntésedben.

Persze ha rossz döntésnek tartja értem, hogy vissza próbál húzni, de akkor is. Nevetséges indokokkal próbálja alátámasztani az igazát.

Én a helyedben igazi érveket várnék el egy baráttól, hogy miért is tartja rossz ötletnek.

Mi a fontosabb, hogy elkísérjen moziba, vagy hogy egy életen át tartó hű társat találj magad mellé.

Mert hogy az lesz. Kevesebb a lehetősége, hogy párt találjon, főleg hogy nem egy másik kerekesszékest (javítottam). :)

8-as voltam.

2014. szept. 17. 17:58
 18/79 A kérdező kommentje:
szerinted mindenkinek igent mondana, aki nem kerekesszékes? :( mert úgysincs neki több esélye :(((
2014. szept. 17. 22:11
 19/79 Rékcsi ***** válasza:
100%

Ez nem így van, ha valaki nem tetszik neki, akkor nem fog csak azért összejönni vele, mert nincs esélye. Nyugi, és bátorság :)

Majd írd meg, h mik a fejlemények :)

2014. szept. 18. 22:43
 20/79 A kérdező kommentje:

hát most az van, hogy szerdán nagyon sokat beszélgettünk. Tegnap megdicsért, milyen csinos vagyok ma :)) ha tudná, hogy neki csíptem így ki magam.. ;) suli után is kb 2 órán át dumcsiztunk :)))

De anyumnak sikerült is elvenni a jókedvem. Már szerdán észrevette, hogy nagyon jó a kedvem és tegnap megint jött a kiselőadása, hogy gondolkodjak már el a dolgokon :(( 1 órán át csak mondja, mondja de szinte levegőt se vesz, hogy én is megszólalhassak addig.. :( szörnyű :((

2014. szept. 19. 08:43
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!