Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit tehetnék, ha tetszik...

Mit tehetnék, ha tetszik valaki, de mindenki ellenem van?

Figyelt kérdés

sziasztok

az a helyzet, hogy nagyon tetszik nekem egy pasi. A baj "csak" az, hogy kerekesszékben van szegény. Egy egyetemre járunk és már többször is beszéltünk.

Anyuval mindent megbeszélünk, igazi barátnős kapcsolatban vagyunk. De arról hallani sem akar, hogy tolószékes legyen a pasim. Hisz az egész életem az ő kiszolgálásával telik, blablabla :(( a legjobb barátnőm szintén le akar beszélni.

Tényleg annyira nehéz, ha tolószékes a társad?

2014. szept. 15. 15:50
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/79 anonim ***** válasza:
Szerintem pont ezért, mert ő is attól tart, hogy majd besokallsz, vagy túl gyorsnak veszed a tempót. :) Ilyenkor a legnehezebb, amikor az arany középutat kell megtalálnod. Ha ma még nem beszéltetek, vagy nem sokat, akkor nyugodtan írj neki, biztos örülni fog. :)
2014. szept. 28. 16:48
 52/79 A kérdező kommentje:
írtam neki :) Megkérdeztem, hogy telik a hétvége :)) Remélem válaszolni is fog :)
2014. szept. 28. 17:44
 53/79 anonim ***** válasza:
27%
nos szerintem ennyire ne éld bele magad. ha randira hívott volna, akkor nem talira hívott volna :(( csak barátkozni akar. szerintem...
2014. szept. 28. 21:30
 54/79 Rékcsi ***** válasza:
100%
Ne legyél már ennyire negatív, kettesben akar vele talizni, akkor az már nem csak barátkozás.
2014. szept. 28. 22:29
 55/79 A kérdező kommentje:

na most megint elbizonytalanodtam, pedig olyan jó kedvem volt :((

Légyszi drukkoljatok majd fél 7-től :) Köszi :)

2014. szept. 29. 07:40
 56/79 A kérdező kommentje:
pénteken mondtam neki, hogy ma fogdokihoz kell menni. Az előbb hívott, hogy túléltem-e, vagy feleslegesen fog várni rám :)
2014. szept. 29. 13:57
 57/79 anonim válasza:
100%

szerintem nyert ügyed van! Bátorság csajszi! :) Ha nem mer kezdeményezni, tedd meg Te! :)

sok sikert kívánok nektek! Majd írd meg, mi volt :)

2014. szept. 29. 14:36
 58/79 A kérdező kommentje:

köszi mindenkinek a biztatást :)

igen az lesz, ha ő nem lép, lépek én :)

2014. szept. 29. 15:06
 59/79 Rékcsi ***** válasza:
100%
Nagyon drukkolok :)
2014. szept. 29. 17:37
 60/79 A kérdező kommentje:

köszönöm a drukkolást :)

Nagyon szép este volt, olyan volt az egész, mint egy nagyon romantikus film :))

Már pénteken is gondolt rá, hogy elmondja az érzéseit. De a 29 a szerencseszáma, így inkább tegnap lett belőle :) aztán megkért, hogy ne szóljak közbe akkor se, ha nem így érzem és elmondta, hogy régóta látszik rajtam, hogy odavagyok érte :) és csak azért meri elmondani, mert biztos benne.

Olyan ari volt :)) Akart hozni virágot is, de nem tisztáztuk, hogy randi, ezért nem mert :) aztán mondta, hogy legszívesebben adna egy csókot, de nem illik, mert nem randi :)) úgyhogy ezt én kezdeményeztem :P

Ma is talizunk, vagyis randizunk :) megkért, hogy gondolkozzak el pár dolgon. Hogy sokszor nagyon nehéz az élete és mellette lennék akkor is, ha elmúlt már a rózsaszín köd :)

állítólag miattam jár már bottal és úgy is fog, hogy tudjunk kézenfogva sétálni, meg át tudjon ölelni :)

Jaj olyan szép az egész, el se hiszem. Kicsit el is pityeregtem magam, olyan kínos volt :D

Aztán reggel az ő smsére ébredtem. Hogy nyugtassam meg, nem csak szép álom volt, hanem valóság :))

Na bocsi a rengeteg írásért, de nincs senki, akinek elmondhatnám az örömöm :(((

2014. szept. 30. 13:01
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!