Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit tehetnék, ha tetszik...

Mit tehetnék, ha tetszik valaki, de mindenki ellenem van?

Figyelt kérdés

sziasztok

az a helyzet, hogy nagyon tetszik nekem egy pasi. A baj "csak" az, hogy kerekesszékben van szegény. Egy egyetemre járunk és már többször is beszéltünk.

Anyuval mindent megbeszélünk, igazi barátnős kapcsolatban vagyunk. De arról hallani sem akar, hogy tolószékes legyen a pasim. Hisz az egész életem az ő kiszolgálásával telik, blablabla :(( a legjobb barátnőm szintén le akar beszélni.

Tényleg annyira nehéz, ha tolószékes a társad?

2014. szept. 15. 15:50
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/79 A kérdező kommentje:

Biztos hallottatok már Mosolykáról, a kerekesszékes lányról. Fantasztikus nő! Az ő oldalát nézegetem mostanában fb-on :)

Olyan szép ez a mondat, amit a pasija mondott neki. Az én kiszemeltemnek is olyan csodálatos lelke van :))

"- Tudod, akkor amikor először láttalak és olykor még most is… néha elgondolkodom… Elképzelem, milyen lenne, ha járnál… Ha nap barnított kerek feneked lenne … – jó, jó itt egy kicsit elkalandozott – ha nem lenne ferde a gerinced, és ha könnyedén képes lennél magadat ellátni… Aztán felteszem magamnak a nagy kérdést… és akkor mi van? Most azért ne legyek valakivel, mert nem jár két lábon, vagy nincs napbarnított kerek feneke, amikor viszont a lelke olyan csodálatos? Ott van a Mcdonalds, ott is, milyen a csomagolás? Csilli villi, aztán mennyire tápláló, mennyi méreg van benne? Csessze meg a világ úgy, ahogy van, ez is csak egy fizikai külső egy fizikai 3D-s térben, és akkor mi van, ha a lelked jobban ragyog , mint a csillagok?"

2014. szept. 23. 16:07
 32/79 A kérdező kommentje:

na vannak új fejlemények :)

képzeljétek, ma bottal jött suliba :) szinte el se hittem, amikor megláttam. Annyira helyes így jajjjj. Úgy érzem még egyet szúrt belém Ámor :)))

pénteken lesz a kutatók éjszakája, és együtt megyünk :) tavaly is összefutottunk ott, nem jutottunk be sehová, de akkor ismertem meg őt jobban :)

vasárnap lesz a nagy "buli", aminek most kéne lennie.

Anyu egyre durvább.. Már olyanokat mond rá, hogy "nyomi", meg "fogyi" :((

2014. szept. 24. 17:09
 33/79 Rékcsi ***** válasza:

Remélem nem bántalak meg, de anyukád nem normális, ilyet nem mondunk egy fogyatékos embertársunkra se. Szerintem teljesen egyértelművé vált, h ilyen gondolkozású emberre, ilyen szempontból TILOS hallgatni!

Sok sikert nektek! :)

2014. szept. 24. 18:20
 34/79 A kérdező kommentje:

Sajnos tudom, hogy nem 100-as. Pedig amikor kicsi voltam, ő tanította meg, hogy az ilyen emberek is ugyanolyanok, csak még jobban kell rájuk figyelni és nem szabad lenézni őket.

Mondtam azt is, amit a 8-as válaszoló írt, hogy mi lenne, ha velem is történne valami. De hát ilyen eszembe ne jusson, meg ne viccelődjek ilyenekkel :(( ez volt rá a válasza :(((

2014. szept. 24. 20:36
 35/79 anonim ***** válasza:

(8-as vagyok)

Nagyon sajnállak anyud miatt. :/ És örülök a többinek!

Sajnos most engem is ért egy nagy kudarc, amit a sors idézett elő. De neked ha összejön annak örülni fogok. :)

Bár most úgy vagyok, hogy az élet elvett, de egyből adott is valakit. :) Szóval most még én sem tudom pontosan hogy állok... Sok sikert kislány. :)

2014. szept. 24. 20:53
 36/79 A kérdező kommentje:

sajnálom :( remélem nem nagyon törték össze a szíved. Vagy ha mégis, akkor valaki hamar össze tudja ragasztani :)

és tudod az a legidegesítőbb, hogy nem is ismeri és mégis így beszél. Mert ha valakivel beszélgetsz pár percet lehet nem szimpi, de akkor se ennyire. Na de így? Félelmetes :(

2014. szept. 24. 21:25
 37/79 A kérdező kommentje:

a tegnapi boldogság után ma teljesen elszomorodtam. Egy fekete hajú szépség lebzselt körülötte, többször is hozzáért :( én meg ott ültem és néztem, mint a moziban :(( amikor észrevett, odajött. De annyira ciki volt, majdnem elsüllyedtem.Mondtam neki, hogy milyen csini csajok vannak körülötte. Tudom, nem kellett volna.

mondta,hogy igen. De neki a barnák jönnek be. Bár én is barna hajú vagyok, de mégis rossz érzésem van :(((

2014. szept. 25. 19:50
 38/79 Rékcsi ***** válasza:
Nyugi van csajszi, szerintem azért mondta, h a barnákat szereti, h jelezze neked, h nincs baj :)
2014. szept. 25. 20:02
 39/79 A kérdező kommentje:
tuti nagyon látszott rajtam a féltékenység :(( nincs is kedvem holnap suliba menni... bocs, hogy ennyit nyafogok, de nincs más aki támogatna :(((
2014. szept. 25. 21:23
 40/79 anonim ***** válasza:

szerintem ez tök jó dolog! :) Észrevett, odament és megmagyarázta? Bárcsak az én áldozatom is ilyen lenne!

Fel a fejjel, ezért nem kell szomizni! Ne sértődj meg, de ha ilyen anyám lenne, én is ilyen negatívan élném meg a jó dolgokat is. Sok sikert! :)

2014. szept. 26. 07:43
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!