Mit tehetnék, ha tetszik valaki, de mindenki ellenem van?
sziasztok
az a helyzet, hogy nagyon tetszik nekem egy pasi. A baj "csak" az, hogy kerekesszékben van szegény. Egy egyetemre járunk és már többször is beszéltünk.
Anyuval mindent megbeszélünk, igazi barátnős kapcsolatban vagyunk. De arról hallani sem akar, hogy tolószékes legyen a pasim. Hisz az egész életem az ő kiszolgálásával telik, blablabla :(( a legjobb barátnőm szintén le akar beszélni.
Tényleg annyira nehéz, ha tolószékes a társad?
Biztos hallottatok már Mosolykáról, a kerekesszékes lányról. Fantasztikus nő! Az ő oldalát nézegetem mostanában fb-on :)
Olyan szép ez a mondat, amit a pasija mondott neki. Az én kiszemeltemnek is olyan csodálatos lelke van :))
"- Tudod, akkor amikor először láttalak és olykor még most is… néha elgondolkodom… Elképzelem, milyen lenne, ha járnál… Ha nap barnított kerek feneked lenne … – jó, jó itt egy kicsit elkalandozott – ha nem lenne ferde a gerinced, és ha könnyedén képes lennél magadat ellátni… Aztán felteszem magamnak a nagy kérdést… és akkor mi van? Most azért ne legyek valakivel, mert nem jár két lábon, vagy nincs napbarnított kerek feneke, amikor viszont a lelke olyan csodálatos? Ott van a Mcdonalds, ott is, milyen a csomagolás? Csilli villi, aztán mennyire tápláló, mennyi méreg van benne? Csessze meg a világ úgy, ahogy van, ez is csak egy fizikai külső egy fizikai 3D-s térben, és akkor mi van, ha a lelked jobban ragyog , mint a csillagok?"
na vannak új fejlemények :)
képzeljétek, ma bottal jött suliba :) szinte el se hittem, amikor megláttam. Annyira helyes így jajjjj. Úgy érzem még egyet szúrt belém Ámor :)))
pénteken lesz a kutatók éjszakája, és együtt megyünk :) tavaly is összefutottunk ott, nem jutottunk be sehová, de akkor ismertem meg őt jobban :)
vasárnap lesz a nagy "buli", aminek most kéne lennie.
Anyu egyre durvább.. Már olyanokat mond rá, hogy "nyomi", meg "fogyi" :((
Remélem nem bántalak meg, de anyukád nem normális, ilyet nem mondunk egy fogyatékos embertársunkra se. Szerintem teljesen egyértelművé vált, h ilyen gondolkozású emberre, ilyen szempontból TILOS hallgatni!
Sok sikert nektek! :)
Sajnos tudom, hogy nem 100-as. Pedig amikor kicsi voltam, ő tanította meg, hogy az ilyen emberek is ugyanolyanok, csak még jobban kell rájuk figyelni és nem szabad lenézni őket.
Mondtam azt is, amit a 8-as válaszoló írt, hogy mi lenne, ha velem is történne valami. De hát ilyen eszembe ne jusson, meg ne viccelődjek ilyenekkel :(( ez volt rá a válasza :(((
(8-as vagyok)
Nagyon sajnállak anyud miatt. :/ És örülök a többinek!
Sajnos most engem is ért egy nagy kudarc, amit a sors idézett elő. De neked ha összejön annak örülni fogok. :)
Bár most úgy vagyok, hogy az élet elvett, de egyből adott is valakit. :) Szóval most még én sem tudom pontosan hogy állok... Sok sikert kislány. :)
sajnálom :( remélem nem nagyon törték össze a szíved. Vagy ha mégis, akkor valaki hamar össze tudja ragasztani :)
és tudod az a legidegesítőbb, hogy nem is ismeri és mégis így beszél. Mert ha valakivel beszélgetsz pár percet lehet nem szimpi, de akkor se ennyire. Na de így? Félelmetes :(
a tegnapi boldogság után ma teljesen elszomorodtam. Egy fekete hajú szépség lebzselt körülötte, többször is hozzáért :( én meg ott ültem és néztem, mint a moziban :(( amikor észrevett, odajött. De annyira ciki volt, majdnem elsüllyedtem.Mondtam neki, hogy milyen csini csajok vannak körülötte. Tudom, nem kellett volna.
mondta,hogy igen. De neki a barnák jönnek be. Bár én is barna hajú vagyok, de mégis rossz érzésem van :(((
szerintem ez tök jó dolog! :) Észrevett, odament és megmagyarázta? Bárcsak az én áldozatom is ilyen lenne!
Fel a fejjel, ezért nem kell szomizni! Ne sértődj meg, de ha ilyen anyám lenne, én is ilyen negatívan élném meg a jó dolgokat is. Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!