Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit tehetnék, ha tetszik...

Mit tehetnék, ha tetszik valaki, de mindenki ellenem van?

Figyelt kérdés

sziasztok

az a helyzet, hogy nagyon tetszik nekem egy pasi. A baj "csak" az, hogy kerekesszékben van szegény. Egy egyetemre járunk és már többször is beszéltünk.

Anyuval mindent megbeszélünk, igazi barátnős kapcsolatban vagyunk. De arról hallani sem akar, hogy tolószékes legyen a pasim. Hisz az egész életem az ő kiszolgálásával telik, blablabla :(( a legjobb barátnőm szintén le akar beszélni.

Tényleg annyira nehéz, ha tolószékes a társad?

2014. szept. 15. 15:50
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/79 Rékcsi ***** válasza:
100%

A barátom 26 éves, én 17 vagyok. Anyám sokat ágált ellene, kiabált velem, üvöltözött, de nekem annyira tetszett már akkor a srác, h egyszerűen elengedtem a fülem mellett, amit mond, esetleg a hasznos infókat megjegyeztem. Ma pedig màr nem ágál ellene, elfogadja, ennyi.

17/L

2014. szept. 19. 10:23
 22/79 anonim válasza:
100%

ha megengeditek, elmesélnék egy sztorit...

a nővérem is egy olyan fiúba szeretett bele jó sok évvel ezelőtt aki bottal jár és nagyon nehezen. Ott a fiú szülei voltak ellenünk, mert csak a pénzükért szereti a tesóm, meg a segélyekért stb. nagyon sokat volt nálunk a srác. Nagyon bírtuk, bírjuk még mindig :) Okos, értelmes, udvarias. A fiúnak balesete volt tavalyelőtt karácsony előtt. Ennek kellett történie ahhoz, hogy elfogadják tesómat. Belátták, hogy tényleg szerelmes állandóan vele volt, ápolgatta őt. Tavaly télen pedig megszületett a kislányuk is és nagyon szépen élnek...

Úgy vettem észre, hogy annyira mások az ilyen emberek. Nem bunkók és pofátlanok mint a legtöbb magyar.

Szóval kitartást nektek. Csak idő kérdése lenne, ha összejönnétek! :)

2014. szept. 19. 12:09
 23/79 anonim ***** válasza:

na hát az nagyon jó, ha megdicsért :)

Utolsó: nagyon szép történet. Legyenek nagyon boldogok :)

2014. szept. 19. 14:10
 24/79 anonim ***** válasza:

8-as vagyok, rosszul értetted.

Szóval, ha netalántán igent mond neked, és összejöttök, azért lesz hű társad, mert szereted és őt választottad, és mert nem akar elveszíteni.

Nem azért fog igent mondani, mert kevesebb a lehetősége.

De hogy hű tárad legyen az életben egy okkal több szerintem, hogy te nem vagy kerekesszékes.

Szerintem nyugodtan mond meg neki, hogy csak miatta csípted ki magad. Tetszeni fog neki, meg jó kezdeményezéshez is.

2014. szept. 19. 15:08
 25/79 A kérdező kommentje:

köszi, nagyon rendesek vagytok :) tök jól esik egy kis biztatás.

Amikor megdicsért, nem kettesben voltunk. Szinte folyton lebzsel valaki körülötte :/

Szerdán, vagy csütörtökön lesz egy kis összejövetel késő délután. Ma megkérdezte, hogy ott leszek-e :)))

Az lesz az én nagy napom. Ha nemet fog mondani, abbahagyom a sulit. Ha igent, anyu elmehet a francba :))

2014. szept. 19. 17:22
 26/79 anonim ***** válasza:

(8) A szerelemért érdemes harcolni, sok sikert kislány. :)

21/F

2014. szept. 19. 17:32
 27/79 Rékcsi ***** válasza:
100%

Na mondjuk az hülyeség, h ezért abbahagyod a sulit :D

De egyébként sok sikert, írd majd meg, h mi volt! :)

2014. szept. 19. 23:38
 28/79 A kérdező kommentje:

köszi, nagyon cukik vagytok :)

rámírt facebookon, hogy kellemes hétvégét :)) Egyre jobban úgy érzem, hogy az érzés kölcsönös :))

2014. szept. 20. 17:18
 29/79 anonim ***** válasza:

kicsit utánanéztem a dolgoknak unalmamban :)

ha gerincbetegsége van, akkor nem képes a szexre. Ha izomsorvadásos, akkor talán.

Tudod, hogy miért kényszerül kerekesszékbe? Mielőtt komolyra fordulna, szerintem tudd meg, mire számíthatsz :)

2014. szept. 22. 13:31
 30/79 anonim válasza:
Ne csináljátok már ezt. Hisz annyiféleképp lehet szeretkezni, annyi módja van a másik boldoggá tételének :) ugyanolyan emberek, mint Te, vagy én. Ők is ugyanúgy vágynak a csókokra, gyengédségre. És szerintem jobban meg is becsülik azt, akitől kapják, mint egy átlagember!
2014. szept. 23. 14:12
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!