Mit tehetnék, ha tetszik valaki, de mindenki ellenem van?
sziasztok
az a helyzet, hogy nagyon tetszik nekem egy pasi. A baj "csak" az, hogy kerekesszékben van szegény. Egy egyetemre járunk és már többször is beszéltünk.
Anyuval mindent megbeszélünk, igazi barátnős kapcsolatban vagyunk. De arról hallani sem akar, hogy tolószékes legyen a pasim. Hisz az egész életem az ő kiszolgálásával telik, blablabla :(( a legjobb barátnőm szintén le akar beszélni.
Tényleg annyira nehéz, ha tolószékes a társad?
megint én (utolsó) :)
Ha tényleg nem mentél suliba ilyen butaság miatt, akkor szedd össze magad és indulj gyorsan! Azt írtad ma együtt mentek valami programra nem? Akkor hajrá! :)
hát köszi! De a mai naptól se várok semmit :( Bár együtt megyünk, úgyis ott lesz 100 ismerőse, barátja :((
fél 4-kor talizunk :)
egész jól sikerült a tegnap este :) jó sokan voltunk, de a végén megkérdezte, hogy nincs-e kedvem beülni a szomszéd kávézóba inni egy kólát :) Hétvégén sajnos el kell utaznia, de hétfő délután újra talizni szeretne kettesben :) de nem is tudom, hogy ez most randi? :))
kb fél éjfélig iszogattam azt a kólát. Mondta, ha nem gond, nem kísér haza, de írjak neki egy üzit, ha hazaértem :) utána is felhívott még, olyan jó volt :))
olyan rossz látni, hogy az emberek mennyire megbámulják a nehezen járó, vagy bottal járó emberkéket. Ő is mondta, hogy készüljek fel rá, nagyon nehéz hozzászokni. Sokan még ki is nevetik :((
köszi, annyira aranyosak vagytok :))
annyira izgulok a hétfő miatt, hogy rászoktam a körömrágásra :))
köszi, nagyon jól esik minden biztatás :)
Nem is tudom, mit gondoljak. Ha szimpi vagyok, akkor amikor kettesben voltunk, miért nem mondott semmit? Vagyis mondott, de nem olyat :)
Most is annyira szeretném hallani a hangját, vagy írni neki, de félek, hogy besokall már tőlem :((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!