Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok! (hosszan lent) fontos!...

Lányok! (hosszan lent) fontos! (? )

Figyelt kérdés

Arrol van szó hogy nekem az életcélom mindennél fontosabb bármelyik lánynál is! Mindent el szeretnék/elfogok érni az életbe amit csak el lehet (rengeteg pénz, drága autó, nagyház) most mondhatjátok hogy hülye vagyok mert ez nem ilyen egyszerű stb.. de én ezt tudom és ezért is van az hogyha egy lányba azt látnám hogy hátráltat ebben otthagynám

Tudom önimádónak tűnök (lehet egy kicsit az is vagyok) de természetesen vannak érzéseim is!

És sok lány mondja hogy szeretik ha egy fiunak konkrét elképzelése van mit szeretne az életével kezdeni!

Tehát titeket zavarna ha a barátotok olyan lenne hogy bármit megtenne a saját életcélja megvalósítása érdekében? 18f

2014. szept. 13. 19:04
1 2 3 4 5 6
 41/60 A kérdező kommentje:

Nem tesznek alám semmit a szüleim

Anyám egyedül nevelt nem vagyok sznob kis hulyegyerek arrol meg nemtehetek hogy ki mennyit dolgozik menyiért..

2014. szept. 13. 20:10
 42/60 anonim ***** válasza:
Most akkor 18 vagy?
2014. szept. 13. 20:11
 43/60 A kérdező kommentje:
Ha töllem kérdezed akkor igen 18vagyok
2014. szept. 13. 20:13
 44/60 anonim ***** válasza:

39#

Szr dolog lehet. Én heti 40 órát dolgozom, (5 napot túlóra nélkül) havi 100-ért. Tudni kell feltalálni magad és munkahelyet keresni. Túlórával néha 120 is. És nem, nem a szüleim tették alám a munkát, egy gyárban dolgozom, jelenleg mint segédmunkás. Hozzáteszem, hogy a napi 8 órából általában 3 óra csak pihenés, fszverés, 5 óra pedig könnyű fizikai munka.

2014. szept. 13. 20:14
 45/60 anonim ***** válasza:

Azt tudom hogy annyi vagy! De most NewFree-t kerdeztem!

Megjegyzes: szerintem inkabb tamogatni kene egymast es nem veszekedni bar mar ezt egysze leirtam! Ti mit gondok nem? Miert jo az a sok veszekedes? A 16 eves lanynak irom hogu oszinten sajnalom ami vele tortent es ha beszelni szeretne rola de bincs kivel nyugodtan irjon nekem! NewFree pedig o is ugyes gyerek csak beszelhetne szebben is! Most lehet azt nondjatok hogy egy bunko majom vagyok de ezt gondolom!

2014. szept. 13. 20:17
 46/60 anonim ***** válasza:
Hat oruljetek neki h ilyen laza melotok van :) en havi 264-288 orat dolgozom attol fugg hogy jon ki eppen es orulok is neki h van.munkam es ennyit kell dolgoznom, szeretem a munkahelyem es szerintem.ezt nem aokan mondhatjak el magukrol :)
2014. szept. 13. 20:18
 47/60 anonim ***** válasza:

Köszönöm az elismerést. :'DDDD

De szerintem nem én kezdtem el sajnáltatni itt magam, hogy nekem volt a legszarabb életem, mert apám anyám 14 évesen felcsinált. :D Azt sem értem hogy jött ide a téma, itt csajokról és szerelemről, valamint munkáról, pénzről volt szó. Na most a két témát hasonlítsuk már össze. :D

2014. szept. 13. 20:20
 48/60 anonim ***** válasza:
Akár hiszed akár nem, én is szeretem a munkahelyem, eddig minden munkahelyemet szerettem, szeretek dolgozni, és jobban szeretném azt, ha pörgősebb lenne a munka, nem ilyen unalmas, mert már lassan én szégyellem magam, hogy megkapom a 100-at a konkrétan semmiért.
2014. szept. 13. 20:21
 49/60 anonim ***** válasza:

Rohadt büszkék lehettek magatokra.... még szerencse, hogy nem mindenki ekkora paraszt, mint ti... de ezt nem fejteném ki, mert az intelligencia hányadosotok nem elég magas, hogy megértsétek.. ha valamit akartok, azt privátban írjátok. És ezzel a példabeszéddel búcsúznék:

Mikor pedig eljő az embernek Fia az ő dicsőségében, és ő vele mind a szent angyalok, akkor beül majd az ő dicsőségének királyiszékébe.

32. 

És elébe gyűjtetnek mind a népek, és elválasztja őket egymástól, miként a pásztor elválasztja a juhokat a kecskéktől.

33. 

És a juhokat jobb keze felől, a kecskéket pedig bal keze felől állítja.

34. 

Akkor ezt mondja a király a jobb keze felől állóknak: Jertek, én Atyámnak áldottai, örököljétek ez országot, a mely számotokra készíttetett a világ megalapítása óta.

35. 

Mert éheztem, és ennem adtatok; szomjúhoztam, és innom adtatok; jövevény voltam, és befogadtatok engem;

36. 

Mezítelen voltam, és megruháztatok; beteg voltam, és meglátogattatok; fogoly voltam, és eljöttetek hozzám.

37. 

Akkor felelnek majd néki az igazak, mondván: Uram, mikor láttuk, hogy éheztél, és tápláltunk volna? vagy szomjúhoztál, és innod adtunk volna?

38. 

És mikor láttuk, hogy jövevény voltál, és befogadtunk volna? vagy mezítelen voltál, és felruháztunk volna?

39. 

Mikor láttuk, hogy beteg vagy fogoly voltál, és hozzád mentünk volna?

40. 

És felelvén a király, azt mondja majd nékik: Bizony mondom néktek, a mennyiben megcselekedtétek egygyel az én legkisebb atyámfiai közül, én velem cselekedtétek meg.

41. 

Akkor szól majd az ő bal keze felől állókhoz is: Távozzatok tőlem, ti átkozottak, az örök tűzre, a mely az ördögöknek és az ő angyalainak készíttetett.

42. 

Mert éheztem, és nem adtatok ennem; szomjúhoztam, és nem adtatok innom;

43. 

Jövevény voltam, és nem fogadtatok be engem; mezítelen voltam, és nem ruháztatok meg engem; beteg és fogoly voltam, és nem látogattatok meg engem.

44. 

Akkor ezek is felelnek majd néki, mondván: Uram, mikor láttuk, hogy éheztél, vagy szomjúhoztál, vagy hogy jövevény, vagy mezítelen, vagy beteg, vagy fogoly voltál, és nem szolgáltunk volna néked?

45. 

Akkor felel majd nékik, mondván: Bizony mondom néktek, a mennyiben nem cselekedtétek meg egygyel eme legkisebbek közül, én velem sem cselekedtétek meg.

És ezek elmennek majd az örök gyötrelemre; az igazak pedig az örök életre.

2014. szept. 13. 20:22
 50/60 A kérdező kommentje:

És az úr mondá! "Szopjá"

Ha létezne isten nem lennének halálos beteg kisgyerekek

2014. szept. 13. 20:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!