Lányok! (hosszan lent) fontos! (? )
Arrol van szó hogy nekem az életcélom mindennél fontosabb bármelyik lánynál is! Mindent el szeretnék/elfogok érni az életbe amit csak el lehet (rengeteg pénz, drága autó, nagyház) most mondhatjátok hogy hülye vagyok mert ez nem ilyen egyszerű stb.. de én ezt tudom és ezért is van az hogyha egy lányba azt látnám hogy hátráltat ebben otthagynám
Tudom önimádónak tűnök (lehet egy kicsit az is vagyok) de természetesen vannak érzéseim is!
És sok lány mondja hogy szeretik ha egy fiunak konkrét elképzelése van mit szeretne az életével kezdeni!
Tehát titeket zavarna ha a barátotok olyan lenne hogy bármit megtenne a saját életcélja megvalósítása érdekében? 18f
#9hasonloan gondolom én is
Bár lehet te egy kicsit kedvesebb vagy mint én de ez van :)
A céljajimért bárkit és bármit eltaposok
Ugyan már, mert egy nő csak hátráltat... hát gratula. Ugyan így sírhatunk mi is, mert a pasink holmi sex meg minden pasis marhaság miatt hátráltatnak minket a céljaink megvalósításában, rabolják az időnket-pénzünket...
Ha csajt akarsz az lehet, de egy barátnő-társ az nem hátráltat, hanem segít. Ha másban nem a kezedbe adja a kaját, és kimossa a ruhád-egy ideig, amíg valóban célokon dolgozol.
Nem nézek le senkit/nem is fogok!
Csak azt montam hogy én nem leszek csóró senki!
Ebbe mi volt a lenéző?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!