Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok! (hosszan lent) fontos!...

Lányok! (hosszan lent) fontos! (? )

Figyelt kérdés

Arrol van szó hogy nekem az életcélom mindennél fontosabb bármelyik lánynál is! Mindent el szeretnék/elfogok érni az életbe amit csak el lehet (rengeteg pénz, drága autó, nagyház) most mondhatjátok hogy hülye vagyok mert ez nem ilyen egyszerű stb.. de én ezt tudom és ezért is van az hogyha egy lányba azt látnám hogy hátráltat ebben otthagynám

Tudom önimádónak tűnök (lehet egy kicsit az is vagyok) de természetesen vannak érzéseim is!

És sok lány mondja hogy szeretik ha egy fiunak konkrét elképzelése van mit szeretne az életével kezdeni!

Tehát titeket zavarna ha a barátotok olyan lenne hogy bármit megtenne a saját életcélja megvalósítása érdekében? 18f

2014. szept. 13. 19:04
1 2 3 4 5 6
 11/60 anonim ***** válasza:
Kerdezo en azt mondtam hogy alatalaban all minden sikeres ferfi mogott egy no! De majd idovel meglatod hogy mi lesz!
2014. szept. 13. 19:33
 12/60 A kérdező kommentje:

#9hasonloan gondolom én is

Bár lehet te egy kicsit kedvesebb vagy mint én de ez van :)

A céljajimért bárkit és bármit eltaposok

13/60 anonim ***** válasza:
Én meg üzenem neked, hogy nem vagyunk gazdagok, igenis kellett küzdenem a dolgokért, és mégis boldog voltam... amúgy szerintem sokkal több mindenen mentem keresztül, mint te...
 14/60 anonim ***** válasza:

Ugyan már, mert egy nő csak hátráltat... hát gratula. Ugyan így sírhatunk mi is, mert a pasink holmi sex meg minden pasis marhaság miatt hátráltatnak minket a céljaink megvalósításában, rabolják az időnket-pénzünket...

Ha csajt akarsz az lehet, de egy barátnő-társ az nem hátráltat, hanem segít. Ha másban nem a kezedbe adja a kaját, és kimossa a ruhád-egy ideig, amíg valóban célokon dolgozol.

2014. szept. 13. 19:34
 15/60 anonim ***** válasza:
Amúgy mindkettőtök fogyelmébe ajánlom a helyesírási szótárat;)
2014. szept. 13. 19:35
 16/60 A kérdező kommentje:

Nem nézek le senkit/nem is fogok!

Csak azt montam hogy én nem leszek csóró senki!

Ebbe mi volt a lenéző?

2014. szept. 13. 19:36
 17/60 anonim ***** válasza:
#15 neked is kell szotar :D
2014. szept. 13. 19:37
 18/60 anonim ***** válasza:
Gazdagkent is lehetsz senki :) es lehet hogy van aki csoro, csak nekik valoszinu h van szivuk :)
 19/60 anonim ***** válasza:
Az, hogy hozzáteszed, hogy senki.... te vagy a senki... lelkileg legalábbis!
 20/60 anonim ***** válasza:
Azt mondtad hogy eltaposol mindenkit! Es egyebkent te mire fel tartod magad tobbnek magad mas?
2014. szept. 13. 19:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!