Arrol van szó hogy nekem az életcélom mindennél fontosabb bármelyik lánynál is! Mindent el szeretnék/elfogok érni az életbe amit csak el lehet (rengeteg pénz, drága autó, nagyház) most mondhatjátok hogy hülye vagyok mert ez nem ilyen egyszerű stb.. de én ezt tudom és ezért is van az hogyha egy lányba azt látnám hogy hátráltat ebben otthagynám
Tudom önimádónak tűnök (lehet egy kicsit az is vagyok) de természetesen vannak érzéseim is!
És sok lány mondja hogy szeretik ha egy fiunak konkrét elképzelése van mit szeretne az életével kezdeni!
Tehát titeket zavarna ha a barátotok olyan lenne hogy bármit megtenne a saját életcélja megvalósítása érdekében? 18f
Igen, csak én voltam akkor 10 éves, és úgy volt, hogy anya ott marad a kórházban... rá 1évre, meg eltemettük a legkisebb testvérünket....
2014. szept. 13. 19:58
32/60 A kérdező kommentje:
Sajnálom hogy 16évesen ezeken mentel keresztül! (Tényleg)
De mint montam 18vagyok és sokkal rosszab több dolgot éltem át mint te! De ezeken túl kell lépni és a megoldást keresni csak igy lehet sikeres az ember
2014. szept. 13. 19:59
33/60 anonim válasza:
#31 ne torodj veluk nem erettek agyilag h aterezzek a helyzeted
2014. szept. 13. 20:00
34/60 anonim válasza:
10 évesen teherbe estél? Azt hogy? Lenne egy kis eszed és oda figyeltél volna bioszon, tudnád, hogy 10 évesen még a pinád sincs kifejlődve, nem még a méhed... Szerintem ejtsük is a témát, egyik szavad üti a másikat. Le merem fogadni, hogy te is egy vagy a sok közül, akinek legnagyobb bánata az volt az életben, hogy a srác aki elvette a szüzességét csak kihasználta...
2014. szept. 13. 20:01
35/60 A kérdező kommentje:
Irta valaki hogy többet elért az életbe mint én!
Melyikőtök dolgozik napi 5orát napi 18ezer forintért?
2014. szept. 13. 20:01
36/60 anonim válasza:
#34 14 évesen estem teherbe.... amúgy meg van, aki 10 évesen már menstruál, tehát lehet gyereke... amúgy 10 évesen a családomra főztem, de mindegy...
2014. szept. 13. 20:04
37/60 anonim válasza:
Ember fejezetek be a veszekedest! Mindenkibel tortenek rossz dolgok SAJNOS! Inkabb kene egymast tamigatni nem marni egymast! Es igen vegig olvastam az egsz komentet! NewFree hany eves vagy?
2014. szept. 13. 20:06
38/60 anonim válasza:
mindenkivel*
tamogatni*
2014. szept. 13. 20:07
39/60 anonim válasza:
Akkor te aztan megdolgozol a penzedert kerdezo, van aki a hetbol 6 napot dolgozik tudod :) kiprobalhatnad, de.gondolom a magad fajtanak a szulei a popsija ala teszik a dolgokat
2014. szept. 13. 20:08
40/60 anonim válasza:
Ha végig olvastad volna a kommenteket, tudnád hány éves vagyok, mivel már említettem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!