Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok! (hosszan lent) fontos!...

Lányok! (hosszan lent) fontos! (? )

Figyelt kérdés

Arrol van szó hogy nekem az életcélom mindennél fontosabb bármelyik lánynál is! Mindent el szeretnék/elfogok érni az életbe amit csak el lehet (rengeteg pénz, drága autó, nagyház) most mondhatjátok hogy hülye vagyok mert ez nem ilyen egyszerű stb.. de én ezt tudom és ezért is van az hogyha egy lányba azt látnám hogy hátráltat ebben otthagynám

Tudom önimádónak tűnök (lehet egy kicsit az is vagyok) de természetesen vannak érzéseim is!

És sok lány mondja hogy szeretik ha egy fiunak konkrét elképzelése van mit szeretne az életével kezdeni!

Tehát titeket zavarna ha a barátotok olyan lenne hogy bármit megtenne a saját életcélja megvalósítása érdekében? 18f

2014. szept. 13. 19:04
1 2 3 4 5 6
 1/60 anonim ***** válasza:
38%

Egy par dolgot tisztazunk le!

1. Egy no csinalhat egy ferfibol jo embert de csinalhay egy szart is!

2. Minden sikeres ember hata mogott ott all alatalaban egy igen ugyes no!

3. A penz nem minden lehet sok penzed nagy hazad es sok es draga kocsid ha bejul ures leszel mert a legfontosabb dolog hianyzik az eletedbol a szeretet!

4. Ha valakibe beleszeretsz akkor abbol csak nehzen abrandulsz ki!

5. A szerelem vak suket es hulye de ez kell!

Bocs ha nem teljesen a kerdesre valaszoltam

Egyebkent mi szeretnel lenni az eletben?

2014. szept. 13. 19:10
 2/60 anonim ***** válasza:

Ha van életcélja, és azért tud is tenni, az pozitív, ha ez nem áll ellentétben az én terveimmel, pláne az.

Ha negatív módon pénz és karrier függő, és a tárgyak szerelmese, na, az nem csak zavar, kifejezetten taszít, de szerencsére én jól választottam párt. Az anyagi biztonság fontos, de ha csak ez az egyetlen célunk/biztonságunk, az nagyon sivár élet (szerintem).

2014. szept. 13. 19:12
 3/60 anonim ***** válasza:
*célunk/boldogságunk
2014. szept. 13. 19:13
 4/60 anonim ***** válasza:

Nem, önmagában a céltudatosság nyilván nem rossz tulajdonság, de ha egy ilyen hányadék Berki Krisztián 2 lenne belőle (azt is szégyellem, hogy tudom ki az) akkor inkább legyen más célja az életben. Nem rossz az, ha a csúcson ilyennek képzeled el az anyagi körülményeidet, de ne ez legyen szerintem a mérvadó és ne eszerint alakítsd az értékrendedet.

Egyébként nekem is hasonló céljaim vannak, jelenleg felsőfokú angol vizsgára készülök és egy kétnyelvű bizonyítvánnyal akarok távozni. Ha sikerül és minden jól megy valamint felvesznek az általam kiválasztott Londoni egyetemre, külföldön fogok tanulni és ott munkát vállalni. Ennek ellenére egy nagyon aranyos és kedves 20 éves srác jelenleg a párom, aki a középiskola után rögtön elment dolgozni és jelenleg asztalosnak tanul. Nem érzem, hogy visszafogna vagy hátráltatna, mert neki nem hasonlóan nagy célok lebegnek a szeme előtt. Szerintem nem karrier alapján kell párt választani, de ha neked ez ennyire nagy gát, lelked rajta. :)

18/L

2014. szept. 13. 19:13
 5/60 A kérdező kommentje:

1#azt hogy ezt hogy szeretném megvalosítani az csak rámtartozik! :)

Nem minden esetbe van egy sikeres ember mögött egy nő!

2014. szept. 13. 19:18
 6/60 anonim ***** válasza:
Tudod a pénz nem boldogít, sőt nagyon sok olyan emberről hallottam, aki nagyobb pénzösszeghez jutott, és mindenkit kizárt az életéből, mert attól félt, hogy csak a pénze miatt foglalkoznak vele.... a boldogság nem az, hogy mindent megkapsz egyből, amit szeretnél. . A boldogság szerintem ott kezdődik, hogy van egy társunk, aki ugyanúgy szeret minket, mint mi őt, akinek gyereket szülhetünk és akivel együtt öregedünk meg... nekem nem kell gazdag férj, mert nem a gazdagság a fontos, hanem a SZERETET!! 16/l
2014. szept. 13. 19:20
 7/60 anonim ***** válasza:

Én speciel örülnék, ha gazdag ember lennék, lenne nagy házam és sportkocsikat gyűjtögetnék. Úgy is be lehet barátnőzni, hogy ezek a dolgok már meg vannak. Egyszerűen csak nem armani öltönyben, mustanggal kell csajozni, és nem áll fent a lehetősége annak, hogy csak a pénzed kell neki...

De voltaképp, ez nem csak nálad van így. Minden férfi el akar érni valamit az életben, és rengetegen dobnák a barátnőjüket, ha úgy látják hogy akadályozzák ebben.

Én is ilyen vagyok egyébként. Jó, nem vagyok önimádó, de ha gazdag lennék tuti az lennék. :D De én is kidobtam a barátnőmet, mert hátráltatott. Nekem a Honvédség egy régi álmom, ő pedig nem támogatta az ötletet, sokkal inkább hátráltatott, érzelmileg zsarolt, stb. Az olyan nő aki nem támogat, bármi is legyen az életcélod, arról én meg nem igazán mondanám azt, hogy a te boldogságodra is törekszik. Az ilyen nem érdemli meg, hogy foglalkozzanak vele, aki csak a saját érdekeit veszi figyelembe és az már lényegtelen számára, hogy neked mennyire lesz rossz, mekkora álmot dönt romba benned. Tehát ha valaki igazán szeret, az támogatni és biztatni fog a céljaid elérése érdekében, nem pedig hátráltatni. Szóval ezt a kérdést nem értem miért pont a nőknek kellett feltenni, akik valószínűleg egyáltalán nem értették meg a mondanivalódat, legalábbis a válaszokból nekem ez jött le...

20/F

2014. szept. 13. 19:22
 8/60 A kérdező kommentje:

Minden a pénzkörul forog!

Lehet hogy nem boldogít de inkább vagyok szomorú gazdagon minthogy egy csóró senkiként sirjak egy padon azért mert a "szerelmet " vállasztottam a pénz helyett...

2014. szept. 13. 19:25
 9/60 anonim ***** válasza:

A 6-osnak meg üzenném, hogy 16 évesen kár volt hozzászólnia ehhez.. Akinek még apu meg anyu vesz meg mindent, és keni neki a kenyeret, sosem kellett megküzdenie semmiért, maximum egy pasiért, és egyetlen számlát sem fizetett még be, az könyörgöm ne próbáljon már meg komolyabb dolgokba bele okoskodni...

Ha nem tudod milyen gazdagnak lenni, és tudod magadról, hogy mindent megvehetsz magadnak, és bármit megadhatsz másoknak, miért mondod azt, hogy a pénz nem boldogít?

Én voltam már gazdag is, csóró is. És hidd el, hogy nincs annál jobb érzés, hogy a családodnak meg tudod adni nem csak azt amire szüksége van, de minden mást is. Arról nem is beszélve, hogy azt csinálsz amit akarsz, azzal akivel akarod, ott ahol akarod. Korlátok nélkül élni, nincs annál nagyobb boldogság.

Ettől függetlenül, mint említettem már egyszer, lehet szerezni barátnőt....

2014. szept. 13. 19:29
 10/60 anonim ***** válasza:
"Csóró senkiként" chh.. mekkora egy szégyen vagy.. emberileg sokkal többet érnek mint te!!.amúgy meg bárkiből lehet csöves, még belőled is... és nem kell lenézni valakit, azért, mert nincs pénze, vagy nem olyan a szakmája.. én is mentőtiszt leszek, nem leszek gazdag, de legalább megmentem az emberek életét!!
2014. szept. 13. 19:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!