Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok! (hosszan lent) fontos!...

Lányok! (hosszan lent) fontos! (? )

Figyelt kérdés

Arrol van szó hogy nekem az életcélom mindennél fontosabb bármelyik lánynál is! Mindent el szeretnék/elfogok érni az életbe amit csak el lehet (rengeteg pénz, drága autó, nagyház) most mondhatjátok hogy hülye vagyok mert ez nem ilyen egyszerű stb.. de én ezt tudom és ezért is van az hogyha egy lányba azt látnám hogy hátráltat ebben otthagynám

Tudom önimádónak tűnök (lehet egy kicsit az is vagyok) de természetesen vannak érzéseim is!

És sok lány mondja hogy szeretik ha egy fiunak konkrét elképzelése van mit szeretne az életével kezdeni!

Tehát titeket zavarna ha a barátotok olyan lenne hogy bármit megtenne a saját életcélja megvalósítása érdekében? 18f

2014. szept. 13. 19:04
1 2 3 4 5 6
 21/60 A kérdező kommentje:

Lehet hogy senki vagyok lelkileg!

De én nem leszek szegény azért hogy másoktól függjek!

2014. szept. 13. 19:40
 22/60 anonim ***** válasza:

""Csóró senkiként" chh.. mekkora egy szégyen vagy.. emberileg sokkal többet érnek mint te!!.amúgy meg bárkiből lehet csöves, még belőled is... és nem kell lenézni valakit, azért, mert nincs pénze, vagy nem olyan a szakmája.. én is mentőtiszt leszek, nem leszek gazdag, de legalább megmentem az emberek életét!!"

Na, a 16 éves kiscsaj mentőtiszt lesz és megmenti mások életét. Sokat tudsz az életről, gratulálok!

Nem látom, hogy említették volna mások, hogy lenéznek valakit, mert nincs pénze vagy szakmája. Képzeld, nekem sincs szakmám, csak egy érettségim van és jelenleg diákként dolgozom, havi 100.000-ért, ami konkrétan zsebpénz. Nem járok már iskolába, de kihasználom a diákom érvényességét. Jelenleg nincs barátnőm, de egyáltalán nem is bánom. :)

2014. szept. 13. 19:40
 23/60 anonim ***** válasza:
Én egy falun élek, ahol senkit sem vet fel a pénz, mégis mindenki boldog... és tudod, miért? Mert összetartunk és támogatjuk egymást... tehát érezzük a szeretetet...
2014. szept. 13. 19:42
 24/60 A kérdező kommentje:

De csak azért támadtok mert tudjátok magatokrol hogy nem vagytok képesek elérni az állmaitokat! (Sajnállak titeket)

És írták hogy sokkal több mindent megéltek mint én! (Kizárt)

Nem tartom magamnak többnek csak tudom mit akarok és el is érem bármi árrán

2014. szept. 13. 19:44
 25/60 anonim ***** válasza:
#22 Igen?? Erőszakolt már meg a saját családtagod, amitől teherbe estél, majd elvetéltél? Temetted már el a saját testvéred? Mentetted már meg az apád életét? Főztél ebédet a családodnak, mert az édesanyád korházban volt?? Mert én ezt mind átéltem a 16 évem alatt.... de tényleg nem tudok semmit az életről...
2014. szept. 13. 19:48
 26/60 anonim ***** válasza:

13#

Nagyon kíváncsivá tettél. Min mentél keresztül a 16 életéved alatt? Meg kellett keresned a helyesírási szótárat? Majd ha agyilag picit érettebb lettél, akkor oktass már ki. Egyenlőre örülj, hogy meg van a 8 általánosod és tudod mi az a zöngésség szerinti részleges hasonulás, meg a hatványozás fogalmát ismered. Avagy mégse?!

Miért is kellett megküzdened? Több dolgon mentél keresztül mint én? :D Sok szerelmi bánatod volt, és kihasználtak az exeid, a szüzességedet meg úgy vesztetted el, hogy részegen egy házibuliban széttetted a lábad?

Hát őszintén sajnálom. Amikor én ezt hallom, hogy több mindenen keresztül ment már az illető mint én, felteszem magamban a kérdést, hogy ez hány éves. De mivel tudom, hogy hány éves vagy, nem hiszem hogy járt már 8 végrehajtó a nyakadra, mert apád cége tönkrement és volt egy millió forintos tartozása a cégnek, a céget pedig neked kellett kihúznod a sz*rból konkrétan fogalmazva. Én leraktam valamit az asztalra, 17, majd 18 évesen, előhúztam egy milliót a semmiből. És te? Min is mentél keresztül?

2014. szept. 13. 19:48
 27/60 A kérdező kommentje:

Jah és (nem tartozik rátok) de mi is voltunk szegények (hála istennek már nem) és attól nem laktam jól hogy anyukám szeretett/szeret!

Szóval nincs miről beszélni!

2014. szept. 13. 19:51
 28/60 anonim ***** válasza:
A kukacod akarod elerni? Azert tepersz ennyire? Es mi az h nem ertuk el az almaink?:D lehet tobbet elert mar valamelyik kommentelo mint amit te valaha is elfogsz erni ezzel a kritikan aluli hozzaallasoddal :) neked meg ha a penz az almod akkor gratulalok :) sok sikert az eletben :)
2014. szept. 13. 19:52
 29/60 anonim ***** válasza:

"#22 Igen?? Erőszakolt már meg a saját családtagod, amitől teherbe estél, majd elvetéltél? Temetted már el a saját testvéred? Mentetted már meg az apád életét? Főztél ebédet a családodnak, mert az édesanyád korházban volt?? Mert én ezt mind átéltem a 16 évem alatt.... de tényleg nem tudok semmit az életről..."

Hát sajnálom, hogy ilyen perverz családba születtél. Képzeld, mentettem már meg apám életét, és igen, épp most főztem. Képzeld, tudok és szeretek is főzni. :) És nem, nem temettem még a saját testvéremet, de sok katona barátomat, akiket a testvéreimként szerettem, már temettem. Szerintem nézz még egy kis tom&jerryt.

2014. szept. 13. 19:53
 30/60 anonim ***** válasza:
#26 nézd meg a 25. választ és megtudod.... de igazad van, egy csitri vagyok, csupán azért, mert 16 éves vagyok... egyébként nem volt még barátom, és nem is szeretnék...
2014. szept. 13. 19:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!