Kapcsolatteremtés egy 21 évessel?
Rengeteg kérdést olvastam, ahol a 14 lánynak megtetszik a 21 éves fiú... Igen, velem is pontosan ez történt. Az "érettebb vagyok a koromnál" szöveg helyett (szerintem mindenkinek szíve joga megítélni, hogy hozzá ki érett, ki nem), inkább azt mondanám, hogy néha fogom a fejem, hogy néhány osztálytársam milyen apró dolgon képes kiakadni, illetve nagyon sok nálam idősebb személy van a baráti körömben, akiket nem zavar az esetleges nagyobb korkülönbség, mivel mindegyikkel remekül megértjük egymást - egyik a legjobb barátnőm. Családom felnőtt tagjai is mernek velem komoly témákról beszélni, tanácsot kérni. Az egyik unokatestvérem pont a fiúval egyidős, neki a párjával vagyok azon a szinten, (22 éves) hogy képesek vagyunk 100%-osan megérteni egymást, nagyon jó kapcsolatot ápolok vele is. Tőle már megkaptam, hogy amikor összejött unokatesómmal, meglepődött azon, hogy egyáltalán nem vagyok gyerekes. Egy a lényeg: nem attól félek, hogy nem értenénk meg egymást a sráccal, mert ezzel sosem volt gondom. (mellesleg ő egy picit gyerekesebb, mint a vele korabeliek, ami még jól is jön). A nálam egy évvel idősebb barátnőm is együtt van egy 22 éves fiúval, és csak irigylem, hogy milyen jól megértik egymást, és semmi gond nincs köztük.
Nálam inkább az a probléma, hogy nem merem bejelölni se, mert ő nem ismer engem, de pechére én ismerem őt. :) Meg ha be is jelölöm, és teszem azt, visszajelöl, az nem jelent semmit se. Csak ha ráírnék, de a helyzet ugye változatlan: nem ismer. Van kerek 5 db közös ismerősünk (egyik egy étterem, csak, hogy éreztessem a helyzet szépségét)... Mégis szeretném őt megismerni. Ki mit tenne ez érdekében a helyemben? (nem olyan válaszokra gondoltam, hogy "felejtsd el"...)
Előre is nagyon szépen köszönöm
Lehet lefogtok pontozni,de annyi féle ember,amnyiféle vélemény.szóval:
Alapjába véve a 7 év nem sok.ha ismernélek akkor talán könnyebb lenne válszolni,mert tényleg akad érett 14éves lány.osztálytársam húga szintén 14 éves és volt szerencsém vele barátságot kötni......nem lett semmi love story de viszont most olyan kapcsolatubk van,hogyha valami gondom van,azt neki is elmesélem,mert többet tud segíteni,mint a velem korabeliek.érettebb a haverjaimnál,komolyabb típús.elősuör marhára nem akartam vele jóba lenni mert mondom minek szálljon ram egy 14éves csaj aki semmit nem tud a világról.egy a vicc......a batyjánál ezerszer érettebb és felbőttes gondolkodása van.haveromnak (20éves) tetszik éa vele is mindent átbeszélnek.haverom amikor előszőr elhívta őt sétálni,akkor fura volt,de a lány okos volt,és tisztában volt vele hogy a srác kihasználhatja.szerencsére haverom nem kiakarta használni hamem komolyan vette.a lány is bízik máe benne és egyre alakul a dolog.nem akarnak elsietni semmit es a lán ezt mondta egyik beszélgetésünkkor: nem akarom azt,hogy ebből már azonnal legyen valami. Nem szabad elsietni,először neki is bíznia kell bennem,és elhinnie hogy én is ugyanolyan komolyan veszem őt mint ő engem a korom ellenére.
Szóval ja.ha vagy olyan érett akkor működhet de arra figyeljünk már oda h ez a fajta érettség amilyen a lánynal ott van, ez RITKA. es hiába mondja minden 14 éves p....a hogy ő így érett meg úgy.nem tudom... Nem ismerlek.de ha vagy ilyen érett akkor működhet.de azért arra ügyelj,hogyha te nem vagy ennyire okos mint a lány,akkor könnyen atbas...t mert nem is ismered ezekszerint személyesen.azért szurkolok neked de rudd hogy ez csak úgy működhet ha tényleg érett vagy, nem úgy mint a tinipi..ák az "erettebb vok a koromnál" szöveggel......de ezt neki és nked kell tudnod... Ha benne vagy abban a 2%-ban akkor áldásom rátok.csakóvatosan
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!