Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Kapcsolatteremtés egy 21 évessel?

Kapcsolatteremtés egy 21 évessel?

Figyelt kérdés

Rengeteg kérdést olvastam, ahol a 14 lánynak megtetszik a 21 éves fiú... Igen, velem is pontosan ez történt. Az "érettebb vagyok a koromnál" szöveg helyett (szerintem mindenkinek szíve joga megítélni, hogy hozzá ki érett, ki nem), inkább azt mondanám, hogy néha fogom a fejem, hogy néhány osztálytársam milyen apró dolgon képes kiakadni, illetve nagyon sok nálam idősebb személy van a baráti körömben, akiket nem zavar az esetleges nagyobb korkülönbség, mivel mindegyikkel remekül megértjük egymást - egyik a legjobb barátnőm. Családom felnőtt tagjai is mernek velem komoly témákról beszélni, tanácsot kérni. Az egyik unokatestvérem pont a fiúval egyidős, neki a párjával vagyok azon a szinten, (22 éves) hogy képesek vagyunk 100%-osan megérteni egymást, nagyon jó kapcsolatot ápolok vele is. Tőle már megkaptam, hogy amikor összejött unokatesómmal, meglepődött azon, hogy egyáltalán nem vagyok gyerekes. Egy a lényeg: nem attól félek, hogy nem értenénk meg egymást a sráccal, mert ezzel sosem volt gondom. (mellesleg ő egy picit gyerekesebb, mint a vele korabeliek, ami még jól is jön). A nálam egy évvel idősebb barátnőm is együtt van egy 22 éves fiúval, és csak irigylem, hogy milyen jól megértik egymást, és semmi gond nincs köztük.

Nálam inkább az a probléma, hogy nem merem bejelölni se, mert ő nem ismer engem, de pechére én ismerem őt. :) Meg ha be is jelölöm, és teszem azt, visszajelöl, az nem jelent semmit se. Csak ha ráírnék, de a helyzet ugye változatlan: nem ismer. Van kerek 5 db közös ismerősünk (egyik egy étterem, csak, hogy éreztessem a helyzet szépségét)... Mégis szeretném őt megismerni. Ki mit tenne ez érdekében a helyemben? (nem olyan válaszokra gondoltam, hogy "felejtsd el"...)

Előre is nagyon szépen köszönöm

2014. szept. 13. 12:44
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Te most mész gimibe...ő meg most fejezi be az egyetemet.(Jó esetben)..Szerinted mennyi esély van arra, hogy egy ilyen srác komolyan vesz téged?????
2014. szept. 13. 12:49
 2/14 anonim ***** válasza:

Elég érdekes, de szerinted a srác baráti köre miként reagál arra, hogy egy 21 éves srácnak 14 éves a barátnője?

Elég meredek ebben a korban. Ha már kicsit idősebb lennél (18-19) akkor már nem cinkes, de így azért eléggé!

3/14 anonim ***** válasza:
Akármi is lesz reméld hogy egyáltalán szóba áll veled 14 évessel, és azon túl még valami lesz-e, én 21 évesen nem iskolást keresek (pedig lehetne veled egykorú bartátnőm ha akarnám) hanem olyat aki már keres pénzt és felnőttes gondolkodásban és világban él.
 4/14 A kérdező kommentje:
Nem valószínű, tudom. Csak elnézve barátnőmék 15-22-es felállását, és másik kérdésekben adott válaszokat, kizártnak sem tartom
2014. szept. 13. 12:51
 5/14 anonim ***** válasza:

Elárulom: Semennyi. 22 éves vagyok, egyetemre járok, ismerem a korombeli srácokat. Nagyon, de nagyon beteg lélek kell ahhoz, hogy komolyan vegyen egy gyereket (mert az vagy)...

Mellesleg, ha egy büdös szót sem beszéltetek soha, mégis honnan veszed, hogy "gyerekesebb, mint a korabeliek" ?

Ilyen vagy nem ilyen válaszokra gondoltál, akkor is el KELL felejtened, mert ennek nincs jövője.

2014. szept. 13. 12:51
 6/14 anonim ***** válasza:
Nem értem mi van a mai fiatalokkal...volt szerencsém látni már ilyet...de akkor is a lány sírt utána csak ki lett használva mikor az idősebb dobta a gyerekes dolgai miatt...mert hiába magyarázod meg két külön világ a két kor.
2014. szept. 13. 12:52
 7/14 anonim ***** válasza:
Arról nem is beszélve, hogy egy normális, intelligens 21 éves pasinak elég ciki lenne az épphogy nem büntetendő 14 éves kislánnyal mutatkozni, mint barátnőjével...
2014. szept. 13. 12:54
 8/14 anonim ***** válasza:

Csatlakozom elottem levo valaszolokkal...elegge furi a helyzeted, de ha azt vesszuk tortennek csodak; es lehet ha nagyon keves, de valamennyi eselyed csak van :P Mivel nem ismerem a sracot, lehet ha pont a fiatalak jonnek be, sose lehet tudni.

Azert, hogy mar valaki adjon tippet is, megprobalok irni :P Eloszor is bejelolnem facebookon, megvarom o jeloljon vissza. (ne bokd meg, az tul ciki :D) Aztan valahogy megprobalnek talalkozni vele, de "veletlenul". Pl. egy uzletben elelmiszer vasarlas kozben "tiszta veletlenul" neki mesz >:D< regi csel de ha jol csinalod tuti jol sul el... Ugy rendezed, hogy kiomlik a kosaradbol a megvasarolt dolgok, o hirtelen megsajnal s kezd segiteni osszeszedni es rajon, hogy te jelolted be facebookon s akkor kezdtek beszelgetni, ismerkedni...ha jol csinalod, osszejohet... Ezek utan figyelnem mikor merre jar, mik a hobbijai, stb. S meg elkapnek egy ket alkalmat, amikor szinten "tiszta veletlenul" talalkoznek s hangosan "hee sziaa". >:D< Esedekes, hogy lehet belole valami, de ahozz nagyon jol kell keverd a kartyakat a pakliban.

Ha bejelolod facebookon s egybol rairsz, hogy szia micsi hogy vagy, az tuti nem lesz nyero egybol :/ nem igazan tartosak az ilyen kapcsolatok, ugyhogy vedd a kezedbe a dolgot, es neten probalkozz.

Most lehet ha a tobbiek lebognek, hogy na persze ilyen csak a mesekben van, de nem erdekel, mondjanak barmit, mert tudom, hogy igenis vannak ilyen "csodak"...

Csak, hogy el is higgyek :P Unokatesom hat orszaggal tovabb bement egy uzletbe es egy neger srac segitett kinyitni az ajtot es jelenleg jo par honapja egyutt vannak. Masik unokatesom egy lagziba veletlenul leontott egy pasit borral s jelenleg van ket szep gyerekuk. :)

Szoval ez mind attol fugg, hogy a srac milyen csajokat keres, es hogy te hogy viszonylusz hozza. Azert sok szerencset >egy kalappal< :)

2014. szept. 13. 13:02
 9/14 anonim ***** válasza:
43%
Azért ne alapozz 100%-osan az itteni hozzászólók lebeszélő megnyilvánulásaira. 27 éves vagyok, és egy 15 éves lánnyal ismerkedek már lassan 3 hónapja. Meglepően komoly lányról van szó, a mai 22-24 éves piсsákat lazán kenterbe veri, hihetetlen személyiség. Amikor legelőször beszéltünk egymással, én 18-19 évesnek néztem, mert a kisugárzása, a megnyilvánulása, a mozdulatai, a felfogása meglepő érettségre utalt. Ráteszek még egy lapáttal, én egy fiatalos 27 éves pasas vagyok, aki külső alapján lazán letagadhatna minimum 5 évet, így eléggé vicces helyzet volt, amikor én 19-nek néztem őt, ő meg kb. 22-nek engem, majd kiderült, hogy több mint 10 év is van közöttünk. Teljesen egymásra vagyunk hangolódva, az érdeklődési köreink is majdnem azonosak, és már beszéltük is, hogy még így, csak az ismerkedési fázisban is olyanok vagyunk, mintha megtaláltuk volna magunkat egymásban. Egymás szavába vágunk, ugyanarra gondolunk, ugyanúgy gondolkodunk, sokat hülyülünk, sokat nevetünk, sokat hülyéskedünk, és ha kell, komolyak is tudunk lenni. Élvezzük egymás társaságát, kell ennél több?
2014. szept. 13. 13:47
 10/14 A kérdező kommentje:
Megértem itt mindenki véleményt. Tény, hogy nem ártana belegondolni. De pont az olyan vélemények miatt ó, mint az utolsó kettő, láttam reményt. Az utolsónak nagyon gratulálok, és szurkolok :)
2014. szept. 13. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!