Hogyan tudnék meggyőzni egy szociális fóbiás lányt, az ismerkedés folytatásáról?
Figyelt kérdés
Tavaly év vége fele váltottam pár üzenetet a lánnyal(26 éves), de aztán nem írt vissza. Erre én még küldtem neki egy üzenetet, hogy lehet ismerem. Ezt talán nem kellett volna. Úgy sajnálom, hogy nem tud ismerkedni. Nagyon szívesen segítenék neki. Velem tényleg nagyon könnyű ismerkedni. Sokat gondolok arra, hogy mi lesz vele, ha nem tudja megoldani a problémáit? Minden szociális fóbiás ilyen nehéz eset?2014. júl. 15. 20:24
1/14 anonim válasza:
Légyszi üzibe írd meg a felhasználónevét!
2/14 anonim válasza:
Ennyi idősen az életbe nem fogod te egyedül kigyógyítani. Én 7 hónapot öltem bele egy ilyen lányba, de az eredmény leginkább a zéróhoz volt a legközelebb. meg, ha nem is akar változni, ha neki ez így jó, akkor pláne vesztett a helyzeted.
3/14 A kérdező kommentje:
ő meg akar változni. mondta, hogy el akar menni pszichológushoz, de nagyon nehezen szánja rá magát.
2014. júl. 15. 20:31
4/14 anonim válasza:
Hűha én is pont tavaly év végén beszéltem itt utoljára egy szociális fóbiás lánnyal, a kora már nem rémlik vagy 25 vagy 26 volt. Nem írt túl gyakran, csak hetente 1x-2x, de amolyan levelezés volt szóval 1-1 üzenet jó hosszú volt mindig. Aztán egyszercsak abbamaradt a részéről. Rákérdeztem még utoljára megígérte, hogy írni fog, csak nagyon elfoglalt és azóta is ír. :O Többet nem zaklattam, de azért kicsit hiányzott az írása, felettébb intelligens volt, képes volt kerek mondatokat írni (ez utóbbi kettő itt gyk-n baromi ritka) és érdekes is volt.
Na mindegy, azóta mással se leveleztem. :I
5/14 A kérdező kommentje:
1-es! Nem adom meg a felhasználónevét. Inkorrektnek gondolom. Miért kellene neked?
2014. júl. 15. 20:34
6/14 anonim válasza:
ha nehezen szánja rá akkor nem is akar/ergo jól érzi magát a jelen helyzetben. hmm nem is tudom mi lenne ha nekem megmondanák mit tegyek. Kő kövön nem maradna az ziher. Tanács van, de ne erőltessünk senkire semmit. Tudjátok a szabad akarat.
7/14 anonim válasza:
Inkább te érdekelnél. vagyis miért akarsz egy teljesen idegen embert átformálni gondolkodásilag?
8/14 A kérdező kommentje:
Nem átformálni akarom a gondolkodását, hanem visszaállítani. Mert szerintem nem ilyennek született. Neki is rossz, hogy szociális fóbiás.
2014. júl. 15. 20:45
9/14 anonim válasza:
magától fog megváltoztatni különben ráerőszakolod. ezt megkéne érteni. Adj neki tanácsot és kész.
10/14 A kérdező kommentje:
adnék én tanácsot, de vissza sem ír. még abban is benn lennék, hogy kiülök valahova anélkül, hogy ismerném, és ha van bátorsága akkor oda jön hozzám, ha nincs akkor majd legközelebb. De reménytelennek tűnik az ilyen emberek helyzete. Nagyon hamar elmúlik a fiatalság.
2014. júl. 15. 21:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!