Hogyan tudnék meggyőzni egy szociális fóbiás lányt, az ismerkedés folytatásáról?
Figyelt kérdés
Tavaly év vége fele váltottam pár üzenetet a lánnyal(26 éves), de aztán nem írt vissza. Erre én még küldtem neki egy üzenetet, hogy lehet ismerem. Ezt talán nem kellett volna. Úgy sajnálom, hogy nem tud ismerkedni. Nagyon szívesen segítenék neki. Velem tényleg nagyon könnyű ismerkedni. Sokat gondolok arra, hogy mi lesz vele, ha nem tudja megoldani a problémáit? Minden szociális fóbiás ilyen nehéz eset?2014. júl. 15. 20:24
11/14 anonim válasza:
ne foglalkozz vele. ha jobban ismernéd megérteném az aggódásod de így...
12/14 A kérdező kommentje:
igazad van. de én az ilyen embereket nem tudom elfelejteni. még évek múlva is gondolkodom rajta, hogy mi lehet vele?
2014. júl. 15. 22:08
13/14 anonim válasza:
szerintem csak az ilyen, aki még nagyon nem foglalkozott a problémájával. butaságot csinál szerencsétlen lány.. :/
vagy lehet csak full nem vagy az esete, taszító vagy számára :D
14/14 anonim válasza:
nekem amúgy szociális fóbiám van, de örülök mindig, ha valaki próbál írni nekem, találkozóra meg mennék, ha szimpi az ember. kb mindig mentem, ha hívtak valahova, de nagyon ritkán hívnak :((
21f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!