Lányok! Attól még összejönne velem valaki, mert szociális fóbiám van?
Próbálok ellene tenni. Nem lenne probléma nekem a randizás, stb... sportolok is, próbálok nem begubózni. A beszélgetés talán picit, ha kifogy a téma.. , de fagyisnál megszólalni, stb.. az sosem :) csak értitek, így eléggé meglátszik kívülről, hogy nincs önbizalmam. Ennyi látszik kívülről (állítólag). Belülről picit rosszabb, csak már annyira unom, hogy ilyen vagyok, nem érdekel az egész, csak történjen végre valami az életemben! ez segít nekem legjobban.
Barátokat nem tudtam szerezni még :/
Csak bele szeretnék vágni az ismerkedésbe, mert így nagyon magányos vagyok, csak élőben nem merek. Gáz lenne facebookon kezdeményezni?
amúgy 22 vagyok már.
Mivel magam sem vagyok túl szociális ezért nem várnám el másoktól sem.
A barátok szerzése pedig nem csak ettől függ (pl. nekem is vannak).
Szerintem lenne olyan, aki ha téged megszeret tényleg, akkor nemérdekli, ha nem vagy partiarc (vagy hogy mondják).
Azért csak beszélgess akár előbb neten aztán élőben, akár fordítva ha megyeget... kezd talán inkább srácokkal, hogy haverjaid legyenek, mert ők jó alap támogatás (ha igaz haverok), még akkor is, ha egy lány elutasít, és még többeket is megismerhetsz általuk. 19/l
jaa, mondjuk én tudok partiarc lenni, ha annyit iszok.. :D csak nincs kivel (nagyon ritkán jövünk össze régi ált.iskolás haverok), egyedül meg biztos nem megyek semerre, pláne nem is iszok.
Kellenének olyan emberek, akivel azt mondhatnám, hogy barátságban vagyunk, próbálkoztam is, de nem érdeklem őket. Mindig nekem kellett kezdeményezni a dolgokat. Belefáradtam. Aztán elfogytak az emberek, akiket ismerek.. :/
most semmi, majd szeptembertől talán.
társkeresőzni nem szeretnék semmiképp sem. nem tudom... egyszerűen csak nem szimpatikus az ilyen ismerkedésiforma.
"Hidd el, hogy ha egyszer megnyílsz az emberek felé egyre könnyebb lesz:) Hajrá!"
igen, az :) köszi
(a kérdező vagyok)
most kb semmit. majd jövőre megyek egyetemre.
javaslom Agymenők 6. évadját!
egy olyan srác, aki képtelen nők jelenlétében megszólalni (hacsak nem iszik alkoholt), randizgat egy olyan lánnyal, aki rosszul van az emberektől úgy, hogy a randikról a mosdó ablakán távozik.. humoros és talán tanulságos, ha van időd nézd meg:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!