Van Budapesten valaki aki összejönne egy ilyen emberrel mint én?
17 éves fiú vagyok és nincsen szerencsém a nőknél mert én abba a szerencsétlen kategóriába tartozom amelyik ennyi idősen szerelmet keres és nem próbababát na mindegy amit tudni kell rólam
kinézet: barna haj,barna szem,vastag szemöldök,vékony testalkat de edzzem rendszeresen,kissé szögletes fej
Érdeklődés: Mobiltelefonok,fegyverek,természetfeletti dolgok,kereskedelem és egy kicsit a jog is :D
Hobbi: Net,edzés,haverokkal lógás,playstation néha dalszövegírás
Zene: Rock,Metal,Punk,Hardcore,Darkcore
Jellemzők: kissé antiszoc,kedves,türelmes,hűséges és megtanulatam megbecsülni azt ami az enyém :)
Am. utálom a páwákat és társaikat néha antiszemita nézeteket vallok
Szeretem a becsületes embereket és azokat akik szerelemből keresnek maguknak párt ;)
"nincsen szerencsém a nőknél mert én abba a szerencsétlen kategóriába tartozom amelyik ennyi idősen szerelmet keres és nem próbababát"
Ezt jól jegyezd meg: Soha ne állíts olyanokat, hogy szerencsétlen vagy, meg ilyesmi negatív dolgokat, mert a végén beteljesül!
Ez után csak így fogadható el:
"szerencsém van a nőknél mert én abba a szerencsés kategóriába tartozom amelyik ennyi idősen szerelmet keres és nem próbababát"
ja és amúgy sokban hasonlítasz rám :D
sok sikert bro!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!