Melyik társközvetítöt ajánlanátok Budapesten?
Figyelt kérdés
Komoly kapcsolat 30-as 40-es korosztály...2013. dec. 25. 21:59
1/4 anonim válasza:
Egyetlen ismert van, a Cronos, de én erősen kételkedem benne, hogy manapság még használnak ilyet az emberek. Ha pedig nincs felhozatal, akkor értelme se sok van. Pedig kipróbálnám én is, csak így minek. Még a 90-es években volt ezeknek az irodáknak értelme, amikor még netes társkeresők nem voltak.
2/4 anonim válasza:
Szerintem nagyon-nagyon szűk kör használ már társközvetítőket. Nekem pl. eszembe nem jutna, pedig ehhez a korosztályhoz tartozom.
3/4 A kérdező kommentje:
csak az internetesen állítólag olyanok vannak többségben akik csak szórakoznak. Ti hogy látjátok?
2013. dec. 26. 07:37
4/4 anonim válasza:
Felesleges ezzel próbálkoznod, mivel egyedüllálló nők nincsenek. Mindnek van partnere. Mivel a fővárosi nők arab és négr faszikkal dugatják magukat, nem jössz be nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!