Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mennyivel kell máshogy viselke...

Mennyivel kell máshogy viselkedni egy 15 éves lánnyal, mint egy 20 évessel?

Figyelt kérdés

Megismertem egy fiatal lányt nemrégiben, és eléggé szimpatikus. Nem tudom Ő hogy van vele, ezért nagyon nem is élem bele magam, de szeretnék többet tenni abba az irányba, hogy megkedveljen.

a legutóbbi barátnőm 20 éves volt, és eléggé komoly, visszahúzódó...ezt is szerettem benne.

Ugye most 5 év mínusz, gondolom azért más értékek a fontosak.

Nem vagyok se pedofil, se megrontó, még csak nem is találkoztunk, de van valami a lányban ami egyszerűen megfog.

Szóval az lenne a kérdés, hogy ha lépni szeretnék az irányba, hogy többet szeretnék tőle, akkor azt mennyivel kell másképpen tenni, mint egy 20 körüli lánynál?

pl első talin, ha úgy van, kezdeményezzek csókot? illetve, simogatás, stb belefér már? vagy tartsak inkább távolságot, és finomabban közeledjek?

Köszi a segítséget, lehurrogó válaszokat nem kérek!

20/f

2014. márc. 22. 06:47
 1/2 anonim ***** válasza:
Csak lassan közeledj felé. Először -mivel azért hozzá kèpest van korod- először kedveljen meg mint barátot azaz havert is. De mondjuk nem lehet tudni hogy ő milyen. Ha olyasmi mint az előző visszahúzódóbb akkor valószínűbb ez a megoldás.
2014. márc. 22. 07:40
 2/2 A kérdező kommentje:

nemegészen visszahúzódó. afféle vagny csajszi, motorozik, meg 2 idősebb bátyja van...szóval jah.

nem élem bele magam, ha sikerül rádumálni talira, sztem nem probalok csókot...max ha látom hogy talán ő is kicsit elgyengült érzelmileg, akkor szájrapuszi. :)

2014. márc. 22. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!