Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok, ha már több mint 30...

Lányok, ha már több mint 30 nővel feküdtem le eddig, és azt sem tudom pontosan mennyivel, az kizaro ok nálatok?

Figyelt kérdés
Komoly kapcsolatot szeretnék, de sehol nem találok olyan nőt, aki nem csak szexelni akar velem, vagy nem csak a pénzem kell neki. Minden nőnek baja van mostanában, komolyan mondom, normális csajjal még nem találkoztam..
2013. nov. 20. 10:16
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
95%
Nálam kizáró ok.
2013. nov. 20. 10:18
 2/38 anonim ***** válasza:
nem:)
2013. nov. 20. 10:20
 3/38 A kérdező kommentje:
Igen, most ezt mondod, élőben meg még annak is örülnél, ha egyáltalán szóba állnék veled..
2013. nov. 20. 10:21
 4/38 A kérdező kommentje:
2. Te mennyi idős vagy? Ne értsd félre, itt nem ismerkedek, csak érdekel létezik e egyáltalán még normális csaj a korosztalyomban
2013. nov. 20. 10:24
 5/38 anonim ***** válasza:
És attól lesz normális, hogy nem zavarja, hogy ennyi nővel lefeküdtél? Vagy csak én nem értem az összefüggést?
2013. nov. 20. 10:27
 6/38 anonim ***** válasza:

Engem nem zavarna, ha nincs betegséged és velem rendes meg normális vagy.

22L

2013. nov. 20. 10:27
 7/38 anonim ***** válasza:
100%

Ahhoz nagyon kéne teperned, és tudod miért? Mert félnék, hogy csak a következő ri_bancod lennék. Lehetnél akár egy félisten is ... ez akkor is így lenne.

21N

2013. nov. 20. 10:28
 8/38 anonim ***** válasza:

Na akkor gyere, üsse kavics - mondanám, de én is csak szexelni akarnék veled.

1-es voltam. (Komoly kapcsolatnál pedig tényleg nem tartom előnynek, de ha jó pasi vagy, és ezt ne csak kinézetre értsd, akkor lehet ezt ellensúlyozni, mert jó, ha tapasztalt vagy, de csapongó pasi nem kell)

2013. nov. 20. 10:28
 9/38 anonim válasza:

Nálam sem kizáró ok. Például volt barátom is hasonló nagyságrendű számot mondott, és soha nem volt ebből semmi gond köztünk, 1 évig voltunk együtt. Persze azért nem rögtön ezzel indított, csak akkor került szóba, mikor már kicsit jobban megismertük egymást, és így azért már nem zavart, mert láttam rajta, hogy komolyan gondolja, és nem csak egy következő strigula lennék neki...

21/L

2013. nov. 20. 10:34
 10/38 A kérdező kommentje:
Nem attól lesz normális, hogy ezt elfogadja, hanem azért érdekel mert legutóbbi csajjal akivel össze akartam jönni vele is csak szex volt, én tényleg többet is akartam volna tőle, de ő kifejtette hogy nem bízik bennem, mert már nagyon sok nővel lefekudtem eddig. Pedig amíg találkozgattunk és csak szex volt én direkt addig nem feküdtem le mással, pedig az egyik csaj közben is nagyon hajtott rám
2013. nov. 20. 10:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!