Lányok, ha már több mint 30 nővel feküdtem le eddig, és azt sem tudom pontosan mennyivel, az kizaro ok nálatok?
Engem nem zavarna, ha nincs betegséged és velem rendes meg normális vagy.
22L
Ahhoz nagyon kéne teperned, és tudod miért? Mert félnék, hogy csak a következő ri_bancod lennék. Lehetnél akár egy félisten is ... ez akkor is így lenne.
21N
Na akkor gyere, üsse kavics - mondanám, de én is csak szexelni akarnék veled.
1-es voltam. (Komoly kapcsolatnál pedig tényleg nem tartom előnynek, de ha jó pasi vagy, és ezt ne csak kinézetre értsd, akkor lehet ezt ellensúlyozni, mert jó, ha tapasztalt vagy, de csapongó pasi nem kell)
Nálam sem kizáró ok. Például volt barátom is hasonló nagyságrendű számot mondott, és soha nem volt ebből semmi gond köztünk, 1 évig voltunk együtt. Persze azért nem rögtön ezzel indított, csak akkor került szóba, mikor már kicsit jobban megismertük egymást, és így azért már nem zavart, mert láttam rajta, hogy komolyan gondolja, és nem csak egy következő strigula lennék neki...
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!