Lányok, ha már több mint 30 nővel feküdtem le eddig, és azt sem tudom pontosan mennyivel, az kizaro ok nálatok?
Okosnak születni kell, ezt orvosként igazán tudhatnad, hogy vannak vele született adottságok pl a lehetőség arra hogy 8 év kemény munkával doktor lehessen valaki.. Van aki annyira hülyének születik, hogy 8 év arra nem elég neki, hogy bsc-t megcsinalja..
És még én vagyok arrogáns, tudod én rád tuti nem hajtanek, elég hisztisnek tűnsz, és ez hogy kifejtetted, hogy csomóan nyomulnak rád, elarul mindent, milyen kis királynőnek képzeled magad.. Én is megkaphatnek szinte minden csajt, és igen, legtöbben örülnek ha egyáltalán észre veszem őket, arról nem is beszélve ha szóba is állok velük, szóval nem is tudom, hogy akkor ki az arrogáns, engem szeretnek a nők..
Nem. Nem vagyok királynő.. Átlagosnak vélem magam és nem is értem sokak közeledését. Hisztis se vagyok, csak kiállok magamért, a véleményemért és ezt eddig mindenki szerette bennem, a párom és a barátaim is. Mellettük is kiállok mindenben. Kiállok ismeretlenek mellett is, akiket az olyanok lenézik mint te, mert nem olyan "okosak".
Diploma nem egyenlő ésszel! Aki ezzel kérkedik buta! és aki ezt nem érti, még butább.
Jó lenne, ha elolvasnád normálisan, amit írok, mert nem írok olyanokat, amivel te támadsz. Az, hogy okosnak születni kell. Ilyet nem írtam és az ellenkezőjét sem írtam. Csak a te szavaidat ismételtem. Egyik helyen azt írod, a másikon meg az ellenkezőjét vagy teljesen mást.
Egyébként te beszélsz, hogy én királynőnek hiszem magam :DD, Akkor te mi vagy? Nézzél már magadba! És ha én királynőnek hinném magam?? meg arrogáns lennék?? Ha ezt hiszed, akkor hidd ezt, nem nekem nem jutott normális társ.
Arra egyébként nem nagyon tudtál sok belsőértéket felsorolni... ellenben elég sok bunkóságot összeírtál itt jó pár válaszolónak. Arra se tudtál reagálni, amin én alapból kiakadtam (3-as kommented).
Az hogy nem hajtanál rám, hát ... örülök, nem nagyon szeretek visszautasítani/megbántani senkit.
Remélem találsz egy hasonlóan arrogáns csajt, aki hülyének nézi a csak érettségivel rendelkezőket(mert volt olyan hülye hogy nem vett fel diákhitelt :D) valószínű, hogy őt normálisnak fogod találni!
Mindenesetre nem írok többet, mert úgyse olvasod el normálisan amit írok. Vagy legalábbis felfogni nem tudod a diplomás agyaddal se.
Tudod, hogy miért nem találsz olyan lányt, aki nem akar komolyan tőled senkit? A 30 nő a múltadban, hagyján... Az undorító, gusztustalan hozzáállásod miatt. Ki akarna tőled komolyan bármit is?
Diplomázz le, nem nagy cucc. Nekem van belőle kettő is. Felvághatsz vele, de tényleg minden második embernek van már diplomája. Pár évvel ezelőtt azzal kérkedett mindenki, hogy nekem érettségim van, neked nincs. Te hülye vagy, én meg nem. Most a diplomán van a sor. Kicsit gyerekes.
Személy szerint előbb jönnék össze egy munkanélkülivel, akinek érettségin kívül nincs semmije, mint egy ilyen görénnyel, mint amilyen te vagy. Pedig mint ahogy írtam 2 diplomám is van.
Blee tudod kinek kell ilyen elhasznált férfi, aki ennyi helyre bedugta már.
Max 2-3 előzményt viselnék el, mivel ezt én is felmutatom és nagyon meggondolom kinek adom magam, ezért el is várom ugyanezt cserébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!