Lányok, ha már több mint 30 nővel feküdtem le eddig, és azt sem tudom pontosan mennyivel, az kizaro ok nálatok?
A diplomáról annyit, hogy:
1. manapság már boldog boldogtalan lediplomázik, úgy hogy még véletlenül se kéne ezzel felvágni
2. a diplomához nem adnak intelligencia bizonyítványt :)))
Képzeld! Orvosin tanulok. Nyelvvizsgám van 2. Szóval semmi ilyenről nincs szó. Tudom, hogy nagyon sok, rengeteg ember van, akik rendkívül okosak, de valamiért mégse jutottak el az egyetemig és nem kockáztatják a hitelt. Nagyon buta vagy azok alapján amit írsz.
Egyébként képzeld el! Az orvosin is rengeteg olyan diák van, akik nem érzik magukat okosnak, tudod miért? Mert látják a hiányosságaikat. Hiába magas az átlaga, hiába nyert kémia versenyeket, hiába 160as az IQja, nem meri állítani, hogy okos, mert érzi, átlátja, hogy mennyi mindent még nem tud! A bolond is azt állítja, hogy normális; a hülye is azt hogy okos. Mégse igaz.
Az a diplomás ember, aki azzal bizonyítja, hogy okos, hogy van diplomája, hülye. Nem kívánom ragozni. Arról nem tehetek ha nem fogod fel. "Szövegértés" is megfigyelhető nálad Mr diplomás :DD
Szerintem meg csak te akarod nyugtatgatni magad ezzel. Azt hiszed, hogy ott van egy szaros, WC-papírra ráírt "diplomád", és máris elismernek, hogy te milyen képzett, tájékozott, intelligens, és okos ember vagy, és ezzel be vagy biztosítva a sok sznob, felsőbbrendűbb ember körében.
Ha nálam spec ezzel vágnál fel élőben, pofán röhögnélek.
De egyébként látszik, és még mindig él a szavam, hogy a diploma mellé nem kapsz intelligenciát. Innen látszik is, mennyire primitív ember vagy.
Ahhoz képest eléggé alszentek vagytok.. -. -
Orvosi, haha.. Xd pont te beszélsz, orvosin 8/8 ismerősömnek akkora arca van, hogy az ajtón nem fér be, így már értem miért nézel le más diplomás embereket..
Amúgy arról hogy a kutyának sem kellesz, nem én tehetek és ne rajtam éld ki magad..
Szövegértés... :DDD talán újra kellene magyarból érettségizni mert lehet a 0 pontot se érnéd el. Nem nézek le minden más diplomást, csak azt aki ezzel kérkedik és lenéz másokat, hülyének vél másokat, akik csak érettségivel rendelkeznek. Tudom, vannak akik nagyképűek ezen a szakon is, őket ki is nézik sokan :)) Vagy bandákba tömörülnek és együtt élnek boldogan. Megérdemlik egymást. Úgy gondolom hogy az orvosihoz hozzákötődik az empátia, valamint az, hogy senkit se kell lenézni a szakmája miatt. Téged azért nézlek le, mert süt az arrogancia szövegedből. Ahogy egyre többet írsz, örülhetsz, ha az 1-es válaszoló hozzád szólt ebben a kérdésben :))
Azt hiszem ebben a kérdésben nem én nem kellek a kutyának sem. Egyébként köszi, nagyon sokan közelednének felém, de boldog párkapcsolatban élek egy olyan férfival, aki most nem tudja, hogy megérdemled e a sajnálatot.
Egyébként elkanyarodtunk a témától. Légy oly kedves és olvasd el még párszor ezt a mondatot
"élőben meg még annak is örülnél, ha egyáltalán szóba állnék veled."
hátha leesik, hogy miért nem találsz normális csajt.
Én az igazat írtam le, örültem, hogy még jó páran észreveszik, hogy milyen ember is van a kérdés mögött.
Másrészről, most döntsd már el, hogy szerinted okosnak születni kell vagy 8 év kemény munka kell hozzá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!