Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok, ha már több mint 30...

Lányok, ha már több mint 30 nővel feküdtem le eddig, és azt sem tudom pontosan mennyivel, az kizaro ok nálatok?

Figyelt kérdés
Komoly kapcsolatot szeretnék, de sehol nem találok olyan nőt, aki nem csak szexelni akar velem, vagy nem csak a pénzem kell neki. Minden nőnek baja van mostanában, komolyan mondom, normális csajjal még nem találkoztam..
2013. nov. 20. 10:16
1 2 3 4
 11/38 A kérdező kommentje:
9 nekem is volt már 1 éves kapcsolatom, teljesen kifeszített a csaj.. Amikor vita volt, előfordult hogy ilyeneket mondott, hogy amíg nem beszélünk legyszi ne feküdj le senkivel, meg nagyon örült volt.. Kezdem azt hinni hogy nem is létezik normális kapcsolat
2013. nov. 20. 10:41
 12/38 A kérdező kommentje:
És a nők miért sírnak folyton, hogy nekik igényesen kinéző normális pasi kell, meg hogy minden pasi csak szexelni akar. Velem csomó nő szívesen osszejonne de mind csak szexelni.. Istenem mekkora nyomorék világban élünk..
2013. nov. 20. 10:44
 13/38 anonim ***** válasza:

"Velem csomó nő szívesen osszejonne de mind csak szexelni.."

Nekem lepasszolhatod őket, ha nem sík hülyék; az unintelligens nők valhogy a szextől is elveszik a kedvemet.

2013. nov. 20. 10:49
 14/38 anonim ***** válasza:

Vannak normális nők, akik férfira vágynak és nem a materiális dolgaira mint a pénz vagy autó vagy ház stb.

Az ilyen nőket ugyanolyan nehéz megtalálni, mint nekünk az olyan pasikat, akiknek nem csak szexre kellünk.

De nincs lehetetlen. Mondjuk én sem örülnék, ha a párom ilyen sok szeretővel rendelkezne ami a múltját illeti, de ha valaki beléd szeret és veled tervez akkor elfogadja.

Ha nincs bizalom akkor teljesen mindegy, hogy előtte egy nővel voltál vagy százzal.....

27L

2013. nov. 20. 10:52
 15/38 anonim ***** válasza:

Kizártnak tartom, hogy ilyen pasival kezdenék... Más kérdés, hogy már mással sem jönnék össze mert házas vagyok.

27/N

2013. nov. 20. 10:54
 16/38 anonim ***** válasza:
100%

"annak is örülnél ha szóba állnék veled" pff :DD na egy ilyen mondat kizáró ok, még ha a fent említettet még talán el is nézném. Brad P. is lehetsz, messzire küldenélek el.

Ismerek ilyen "jópasikat" akik mindenkinél jobbnak hiszik magukat. Hányok az ilyenektől. Semmivel se jobbak az ilyen gondolkodás mellett egy csúnya pasinál, aki még normálisan is gondolkodik. Az ilyen szokta még felhozni, hogy milyen """értelmes""" mert 2 diplomája van meg 5 nyelven beszél :D Mondd csak, feltudsz hozni egy olyan értéket magadról, ami nem a pénz? nem az "eszed"? nem a külsőd?

Egy ilyen mondat és csodálkozol, hogy csak szexre kellesz?

2013. nov. 20. 11:09
 17/38 A kérdező kommentje:
15 ezt miért mondod
2013. nov. 20. 11:21
 18/38 A kérdező kommentje:

Én nem tehetek arról hogy szépnek tartanak, bár folyton szinten tartom magam edzéssel, és arról sem tehetek, hogy okosnak születtem, ezért nyilván lediplomaztam és idegen nyelveket beszélek.. Nehogy már ezek negatívumok legyenek.. -. -

Én mondtam, hogy ha egy nőnek komoly kapcsolat is kéne én tuti nem csalnam meg, és előző bnomnek is csomószor ajándékot vettem meg törődtem vele, mégsem bízott bennem.. Komolyan a nőknél kiszámíthatatlanabb élőlény a földön nincs

2013. nov. 20. 11:28
 19/38 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes. Diplomád van, de úgy fogtad fel, hogy negatívumként írtam. Képzeld el, hogy úgy szántam, hogy nem bizonyíték az, hogy annyira okos vagy, hogy diplomád van! Rengeteg hülye, buta embert ismerek, akik diplomásak. Még annál is több jár egyetemre. Nagy részük pedig nagyképű a semmilyen érzelmi intelligenciájára.

Ráadásul ha annyira okos lennél, akkor felfogtad volna amit írok és nem hirdetnéd azt a közhelyet, hogy a nők kiszámíthatatlanok.

De még mindig fent tartom azt a véleményemet, hogy abból az egyetlen egy rövid mondatból elárultad, hogy érzelmileg milyen sekélyes vagy, illetve nagyobb az arcod a kelleténél.

A rengeteg ajándék meg normális nőknek nem számít. Egy hűtlen férfi is tud ajándékokat venni a párjának, néha még többet is, mintha bizonyítani akarna valamit.

2013. nov. 20. 11:39
 20/38 anonim ***** válasza:
Nálam kizáró, igen.
2013. nov. 20. 12:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!