Lányok, ha már több mint 30 nővel feküdtem le eddig, és azt sem tudom pontosan mennyivel, az kizaro ok nálatok?
"Velem csomó nő szívesen osszejonne de mind csak szexelni.."
Nekem lepasszolhatod őket, ha nem sík hülyék; az unintelligens nők valhogy a szextől is elveszik a kedvemet.
Vannak normális nők, akik férfira vágynak és nem a materiális dolgaira mint a pénz vagy autó vagy ház stb.
Az ilyen nőket ugyanolyan nehéz megtalálni, mint nekünk az olyan pasikat, akiknek nem csak szexre kellünk.
De nincs lehetetlen. Mondjuk én sem örülnék, ha a párom ilyen sok szeretővel rendelkezne ami a múltját illeti, de ha valaki beléd szeret és veled tervez akkor elfogadja.
Ha nincs bizalom akkor teljesen mindegy, hogy előtte egy nővel voltál vagy százzal.....
27L
Kizártnak tartom, hogy ilyen pasival kezdenék... Más kérdés, hogy már mással sem jönnék össze mert házas vagyok.
27/N
"annak is örülnél ha szóba állnék veled" pff :DD na egy ilyen mondat kizáró ok, még ha a fent említettet még talán el is nézném. Brad P. is lehetsz, messzire küldenélek el.
Ismerek ilyen "jópasikat" akik mindenkinél jobbnak hiszik magukat. Hányok az ilyenektől. Semmivel se jobbak az ilyen gondolkodás mellett egy csúnya pasinál, aki még normálisan is gondolkodik. Az ilyen szokta még felhozni, hogy milyen """értelmes""" mert 2 diplomája van meg 5 nyelven beszél :D Mondd csak, feltudsz hozni egy olyan értéket magadról, ami nem a pénz? nem az "eszed"? nem a külsőd?
Egy ilyen mondat és csodálkozol, hogy csak szexre kellesz?
Én nem tehetek arról hogy szépnek tartanak, bár folyton szinten tartom magam edzéssel, és arról sem tehetek, hogy okosnak születtem, ezért nyilván lediplomaztam és idegen nyelveket beszélek.. Nehogy már ezek negatívumok legyenek.. -. -
Én mondtam, hogy ha egy nőnek komoly kapcsolat is kéne én tuti nem csalnam meg, és előző bnomnek is csomószor ajándékot vettem meg törődtem vele, mégsem bízott bennem.. Komolyan a nőknél kiszámíthatatlanabb élőlény a földön nincs
Érdekes. Diplomád van, de úgy fogtad fel, hogy negatívumként írtam. Képzeld el, hogy úgy szántam, hogy nem bizonyíték az, hogy annyira okos vagy, hogy diplomád van! Rengeteg hülye, buta embert ismerek, akik diplomásak. Még annál is több jár egyetemre. Nagy részük pedig nagyképű a semmilyen érzelmi intelligenciájára.
Ráadásul ha annyira okos lennél, akkor felfogtad volna amit írok és nem hirdetnéd azt a közhelyet, hogy a nők kiszámíthatatlanok.
De még mindig fent tartom azt a véleményemet, hogy abból az egyetlen egy rövid mondatból elárultad, hogy érzelmileg milyen sekélyes vagy, illetve nagyobb az arcod a kelleténél.
A rengeteg ajándék meg normális nőknek nem számít. Egy hűtlen férfi is tud ajándékokat venni a párjának, néha még többet is, mintha bizonyítani akarna valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!