Lányok, nem vagyok túl helyes, átlagos vagyok. Mennyivel tudom ezt kompenzálni a testemmel?
hatalommal,befolyással,pénzzel,minden lehet kompenzálni.
amúgy meg rossz az elgondolásod.
egy férfias viselkedéssel,nőket megnevettetni tudó,kommunikatív,érdeklődést fent tartani tudó képességgel arathatsz diadalt.
hozzá egy jó test az max extra,de a tinilányokon kívül annyira nem izgatja őket.
Fenét nem.
Egy jó test jó öltözködéssel nagyon megtolja az esélyeket.
Most írnám, hogy kedvességgel, humorral, figyelmességel, romantikával. De nem.
Ezekkel csak barátnak-lelkitársnak fogadnak el.
Maximálisan.
Amúgy is, nagyon kevesen mondhatják el magukról, hogy káprázatos szépségek, a címlapokon szereplő modellek némelyike igen jelentéktelen arcú a valóságban.
Sosem értettem a külsőségek ennyire túlzotton előtérbe helyezését, ha valaki nem a testéből akar megélni, akkor törekedjen a lehetőségeihez mérten a legjobbat kihozni magából, aztán jó napot.
Ha valaki pedig annyira üresfejű, hogy csak a külső alapján ítélkezik, akkor nem sokban különbözik azoktól a tiniktől, akik a nagy videómegosztóra percenként posztolják a "szerinted szép vagyok?" típusú agymenésüket.
"nem vagyok túl helyes" ne szerénykedj. Mindenki átlagos mi is az a átlag felüli??
Talán igényességgel, lehet jól kinézni ha ápolt vagy, tiszta ruha.
Ha TE saját magad nem vagy megelégedve a testeddel, azon lehet segíteni sporttal. Csakis magadért tedd és ne azért, hogy egy lány az izmaidért szeressen.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!