Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért van az, hogy amikor egy...

Miért van az, hogy amikor egy fiúval, olyannal akit nagyon kedvelek, komolyabbra fordulna elkezdek kicsit ellenszenvesen viselkedni? Nem tudom miért csinálom, de az az első reakcióm, hogy elhidegülök tőle :|

Figyelt kérdés
2013. dec. 7. 15:44
 1/5 anonim ***** válasza:
én is ilyen vagyok csak fiú
2013. dec. 7. 15:45
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem tudod kezelni a helyzetet, talán félsz, vagy csak simán éretlen vagy még egy kapcsolathoz.
2013. dec. 7. 15:47
 3/5 anonim ***** válasza:
Tudat alatt tudod/hiszed, hogy nem működne, de ez lehet rossz bevésődés/tapasztalat is, aminek nem feltétlenül van alapja és nem kéne komolyan venni, ezen csak tudatosan tudsz változtatni direkt viselkedéssel.
2013. dec. 7. 15:59
 4/5 anonim ***** válasza:
fiatal vagy még max 17, félsz magadtól, tőle, és hogy mások mit gondolnak. félsz magad lekötni stb stb.
2013. dec. 7. 18:06
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2013. dec. 7. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!