Hisztek a "Szerelem első látásra" mondásban?
A Szakképző suliban megláttam egy lányt - még a tavalyi tanévben - és a részemről szerelem volt első látásra. Olyat éreztem amit még soha. Hogy elvarázsol ez a gyönyörű lány. És a mai napig is így érzem, hogy ő az a lány aki az "ideális" lány, akivel az élet csodálatos lehet. Van ennek egy hátulütője, hogy azóta is van egy barátja - vagyis azóta már "váltott" barátot is - és ennek ellenére is úgy érzem ahogy ránézek azonnal elvarázsol. És el tudom képzelni, hogy járjuk vagy akár több is.
És hát ilyenkor mi van? Tanácstalan vagyok a továbbiakban!
igen.
de később mindig egy rakat hibát fedezek fel a lányban. szóval csak az első benyomás a szuper.
#1 Mindenkiben vannak hibák, de ettől ember az ember, a hibáival együtt vagyunk teljesek. Már vagy egy éve ismerem, és szerintem állíthatom, hogy majdhogynem teljesen ismerem, de persze biztos vannak még olyandolgai amik a hibái. Most vannak hibái, de nem nagyon durvák.
És ez már nem első benyomás.
#2 Nem váltogatja, a barátait. Nemrégen ért véget egy közel 5 éves kapcsolata és már van egy új barátja és nem váltogatja, csak mióta ismerem azóta már két barátja volt.
És azért nem merek lépni, mert párkapcsolatba van. De valamiért van egy olywn érzésem, hogy vszínű, hogy nem hosszútávú és én határozottan hosszútávra tervezném vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!