Szerintetek miért érzem ezt?
Figyelt kérdés
13 éves vagyok, és már nagyon szeretnéke egy barátot...Egyszerűen csakmerre tudok gondolni...van 1 fiú aki tetszik, de ő 17 éves. Àllandóan elképzelem,hogy megcsókol,meg azt hogy kézenfogva sétálunk.. tudom nagyon szánalmas, de nem tudok mit csinálni. Még álmaimban is ez jár a fejemben... Mit csináljak????2013. dec. 7. 13:36
2/7 A kérdező kommentje:
Légyszi ne üzenetben. Igen, ismer a fiú, és jóban is vagyunk,csak szerintem úgy tekint rám mint a legjobb haverja húgára...
2013. dec. 7. 13:42
3/7 Költőnő? válasza:
hát ha 13 éves vagy és még ráadásul a haverja húga is, sok jó nem hinném h lesz...
a normálisabb srácok ezt ált óvatosan kezelik, plusz tiszteletben is tartják fokozottan a házinyúl szabályt.
4/7 A kérdező kommentje:
Akkor szerinted egy fiú sosem kezdene ki a haverja húgával? Kort ne nézzük :/
2013. dec. 7. 13:51
5/7 Költőnő? válasza:
hát tetszeni tetszhet neki, sok ilyet hallottam már
de sokan nem kockáztatják a barátságot
a normálisabbja (nem a nemtörődöm) érzékeny erre a nővér/húg témára.
6/7 anonim válasza:
Velem is ugyanez volt...fú de utáltam:D Mindig azt mondták,hogy nyissam ki a szemem,mert van más is,csak észre kell venni. És láss csodát 3 hónap múlva betoppant a barátom. És happy end:):D
7/7 anonim válasza:
Én is ugyanezt érzem.. sz*r érzés..
14/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!