Szeretet hiányos lány vagyok. Valaki mondaná azt hogy kedvel?
Figyelt kérdés
2014. szept. 4. 21:27
11/18 anonim válasza:
Ha hozol sört és pizzát nem csak mondani fogom, hogy kedvellek.
12/18 anonim válasza:
Kedvellek, szeretlek! Ezt őszintén is tudom mondani, ha beszélsz magadról. Persze, akkor ha korombeli vagy! :)
16/F
14/18 anonim válasza:
több ezren kedvelik?? ez csak egy lány nem egy üveg nutella ember....
nem gyűlöllek :)
15/18 anonim válasza:
Ismeretlenül nehéz kedvelni bárkit is. Viszont találkoztam már szeretethiányos nővel, és kedvelem ezt a "típust". Nagyon aranyosak, hálásak és ragaszkodóak tudnak lenni. Törődésre és gyengédségre vágynak, valamint picit "esetlenek" ami nekem így összességében vonzó dolog. :)
16/18 anonim válasza:
Én meg szeretethiányos férfi vagyok. Ha ez jólesik neked így látatlanban, egymásnak idegenként, ismeretlenül, akkor leírom neked én is, hogy "kedvellek"!
18/18 pinkpancser válasza:
Inkább próbáld magad megkedveltetni. Akkor többen fogják mondani és okuk is lesz rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!