Ezzel mit szeretne kifejezni? Szerelmes vagy mi?
Figyelt kérdés
Szóval van egy lány (nem tudja, hogy tetszik nekem) de sokat találkozunk, beszélhgetünk meg minden. Többször próbáltam megérinteni több kevesebb sikerrel. Aztán múltkor összefutottunk egy buliba beszélgettünk, utána egymás szemébe néztünk, majd mindketten elmosolyodtunk. Kicsit később megsímított a kezével, majd megkérdezte, h ülhet e az ölembe.
Nem tudom eldönteni, hogy érez e valamit vagy csak én szerelmes fejjel gondolom úgy. Szerintetek?
2014. aug. 7. 22:06
1/5 anonim válasza:
hát én ha nem érzek semmit egy pasi iránt akkor ilyeneket nem csinálok :D
3/5 anonim válasza:
Szerintem az hogy buli... Na ott semmi nem ér. Senki nincs magánál kb. De azért sikert! ;3 <3
4/5 anonim válasza:
Ha erkölcsös lányka akkor tetszel neki, ha olyan mint a mai kis ribik 90%-a akkor nem jelent semmit csak játszotta az agyát.
5/5 anonim válasza:
Nézd, ha nem mondod el neki az érzéseidet magadnak ártasz. Bármeddig húzod, csak még több álmatlan éjszakád lesz (magamból indulok ki) és később marcangolni fogod magad, hogy mi lett volna. Megmondod neki vagy tetszel neki vagy nem. Ezen egyszer át kell esni és utána már könnyen megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!