Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van egy fiú akibe nagyon...

Van egy fiú akibe nagyon szerelmes vagyok de nem tudok rajta eligazodni, mit tegyek? Többi lent

Figyelt kérdés

Szóval mint ahogy mondtam van egy fiú aki nagyon tetszik és sokat lógunk együtt a baráti körünk ugyan az. Már egy jó ideje tetszik és nem is egyszer csókolóztunk, 2x együtt aludtunk de nem történt semmi csak csók, jól érzem magam vele nagyon! De egyszerűen nem értem, ugye találkozásnál és búcsúzásnál 3puszit szoktunk adni egymás arcára, de van hogy ő egyet gondol és szájra adja, ha felmegyünk bulizni mindig el csattannak csókok és nem is egyszer, a barátaink is azt mondták hogy illünk egymáshoz és kiállnak mellettem és beszéltek már nem egyszer a fejével, csak hogy a srác közölte velem hogy nem akar kapcsolatot de szeret.. ami fájt és sírtam is, össze is vesztünk de másnap szerencsére megbeszéltük és át is ölelt majd este ismét megcsókolt:S Ez annyira össze zavar, de rettentően tetszik és aranyos és jó fej és már ez egy jó hónapja gyötör de nem tudok kihez fordulni, ha valakinek elmesélem csak ennyit mond: "szard le" ...

Mit tegyek? légyszíves valaki segítsen és normális válaszokat szeretnék.

2014. aug. 5. 16:42
 1/3 anonim ***** válasza:
ez a srác, akár én is lehetnék
2014. aug. 5. 16:45
 2/3 anonim válasza:
Lehet késo de mind1... Nekem nem egyszer mondtak ezt ...mindig ossze jotzunk..
2014. aug. 10. 14:12
 3/3 anonim ***** válasza:
Próbálkozz! Ne hagyd veszni. Ha tényleg nem akar kapcsolatot akkor monnd meg neki, hogy ez így neked nem megy mert szereted
2014. aug. 12. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!