Szerelmes lettem egy fiúba akivel eddig egyszer találkoztam. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nem rég volt egy esküvő, ahol volt egy fiú, aki egyből megtetszett. Aztán ahogy beszélgettünk, táncoltunk, stb. beleestem. z így elég hülyén hangzik, de ilyen vagyok. A nagyon-nagyon-nál is könnyebben szeretek meg embereket, akár barátilag akár szerelmileg. Nem egy városban élünk, ő a szülővárosomban él, ami tőlem kb. 72 km. félek, hogy már nem fogunk találkozni. Mit tegyek?2014. aug. 4. 23:13
1/3 anonim válasza:
Ezt nem szerelemnek hívják tehát semmit, pár hét után jön az újabb fellángolás.
2/3 anonim válasza:
Figyelj. Tapasztalatból mondom hogy ez amolyan kisebb tartósságú viszont intenzív érzetpótlás. Hogy szeretsz és viszonozva van. Bla bla. Lesz még egy pár mire találsz egy igazit. De az lassabban fog jönni.
3/3 anonim válasza:
Telefon, internet, levelezés, vonat, busz, autó? :) Azért 72 km ne legyen már akadály.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!