Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szeretet hiányos lány vagyok....

Szeretet hiányos lány vagyok. Valaki mondaná azt hogy kedvel?

Figyelt kérdés
2014. szept. 4. 21:27
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Innen senki sem kedvel, mert senki sem ismer. Lépj ki a való világba, és ott keress barátokat.
2014. szept. 4. 21:28
 2/18 anonim válasza:
Kedvellek
 3/18 anonim ***** válasza:

"Kedvellek."

Ettől neked most jobb ?

De komolyan...

4/18 anonim ***** válasza:
38%
Nem, nem kedvellek, azt sem tudom, ki vagy. állj fel, nézz körbe, és tegyél érte, hogy kedveljenek. Felesleges az önsajnálat, és nem is vonzó.
 5/18 A kérdező kommentje:
hmm hogy is mondjam...igen jobban esett hogy volt aki mondta. lehet másnak ez hülyeség csak nekem valahol mélyen hiába nem ismerek itt senkit mégis jól esik.
2014. szept. 4. 21:32
 6/18 anonim ***** válasza:
Mesélj magadról egy kicsit, akkor még őszintén is mondhatom és nem csak azért, hogy kicsit jobb legyen neked :)
2014. szept. 4. 21:33
 7/18 anonim ***** válasza:
Nem ismerellek, de biztos több ezren vannak ezen a földön akik kedvelnenek :) Ezert kellene tenned valamit a szeretert. Az ember semmi nem kap ingyen, en is szeret hianyos vagyok, de tudom,hogy tennem kell valamit erte. :) Fel a fejjel es harcolj!
2014. szept. 4. 21:33
 8/18 anonim ***** válasza:
0%
Utállak.
2014. szept. 4. 21:34
 9/18 anonim ***** válasza:
Írj magadról valamit. Jót rosszat, és akkor kiderül hogy kedvellek-e :P
2014. szept. 4. 21:36
 10/18 anonim ***** válasza:
Ez önáltatás és marhaság, te is tudod. Én meg örülnék egy nagyfarkú, sármos szeretőnek, akivel élünk-halunk egymásért, mégsem sírok ide egy ilyen hülye kérdést, hanem kinyitom a szemem az életben.
2014. szept. 4. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!