Beleszerethetek olyan fiúba, akit még csak képen láttam?
Van egy fiú neten beszélgetünk több mint 2 éve, már sokszor beszéltük, hogy találkoznunk kéne.. de messze lakunk egymástól.. de egyszerűen állandóan ő jár a fejembe,állandóan ábrándozok róla, elképzelem hogy találkozunk meg minden, vele álmodok folyton. ÉS ő is sokszor álmodik velem, olyanokat hogy járunk meg ilyenek.. De nem tudom hogy tényleg ő mit érez, érez-e egyáltalán valamit vagy csak barátként tekint rám, és ezeket hülyeségből írja nekem. Nem tudom, hogy én elmondjam-e neki, hogy érzek valamit. Mondjuk szerintem már gondolja, mert szoktunk hülyülni, hogy ilyeneket írunk egymásnak hogy szerelmem meg stb. de ezt ő se gondolja komolyan. Szóval nemtudom ha elmondanám szerintem tönkre tenném vele a kapcsolatunkat, és leszarna.
Szóval nem tudom mitcsináljak.. tegyek úgy mintha nem érdekelne, mint eddig is vagy mondjam el neki?
Persze, hogy beleszerethetsz. Csak azt tudd, hogy mi az a szerelem. Ez mindössze ennyi: nagy csodálat a másik iránt + együtt érzés. Nem jelent semmi többet. Nem jelenti azt, hogy ő a nagy szerelem, akivel leéled az életedet meg semmi. Csak annyit, hogy nagyon jó benyomást tett rád, te meg rá. És az elképzelés róla ráadásul csak részinformáción alapszik, mert garantálom, hogy élőben nem olyan, mint a fejedben (nem azt mondom, hogy rossz, csak hogy nem olyan). Elkerülhetetlenül így van. Csak ennek kell tudatában lenni.
Mindenképp találkozz vele. Ha annyira bírod, akkor oldjátok meg.
#5: Ez nem feltétlen így van. Lehetnek más akadályai is pl. szülei vagy pénz, de lehet hogy más zavarja pl. a kérdező családja, a kor, vagy valami más dolog. Persze az is lehet hogy félénk.
Kérdező, ez 50-50%. Kérdezdd meg tőle, mondd el neki amit érzel. Hidd el, ez a legtisztább megoldás. Ha nem kellesz neki akkor éled tovább az életed és keresel egy közelebbi srácot, ha pedig kellesz neki, akkor sínen van az ügy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!