Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerethetek-e egy olyan fiuba akit csak egyszer lattam eloben?
Amikor meglattam ot, ugy ereztem, mintha villamcsapas ert volna. Mintha elso latasra belezugtam volna. Szoval megkerestem ot a facebook-on es azota levelezunk.
Bizzak a megerzeseimben, vagy ez csak illuzio?
Bullshit.
Nevetséges, hogy ezek a mai tinik nem képesek megkülönböztetni a fizikai vonzalmat a szerelemtől...
Pedig igen csak ég és föld a kettő...
"Nevetséges, hogy ezek a mai tinik nem képesek megkülönböztetni a fizikai vonzalmat a szerelemtől"
Most nem azért, de mikor tudták megkülönböztetni?
Ettől függetlenül igaza van (csak a "mai tinik" frázison akadtam fent, nem volt ez másként sosem). Ha neked ez a szerelem, az valóban gáz, mert nem az illetőt szereted, csak vonzódsz hozzá, a többi a fantáziád szüleménye. Ha ezek után megismered, és tényleg megszereted, az nagy mázli, bár ezt te úgy fogod értékelni, hogy "szív tudja mit akar". De ez bullshit: mázli az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!