Van itt olyan lány akin kitölthetem a szeretet hiányom?
Figyelt kérdés
A kérdés lehet hülyén lett kitéve de máshogy nemtudom megfogalmazni.17 éves fiu vagyok unom az életem,elég sokszor gondolok az öngyilkosságra, és folyamatosan rámjön egy olyan hangulat hogy egyszerűen elegem van ebből a semmilyen életből...A képzeleterőm elég nagy szóval megpróbáltam elképzelni,mi hiányozhat az életemből.Ezen minden nap elgondolkodom.És arra gondoltam hogy egy lány,aki szeret.De nem vagyok az a csajozós típus,ezért tettem fel ide a kérdést hátha valaki megért.Olyasvalakire vágyom akit nem az érdekel milyenek a körülményeim vagy h hogy nézek ki stb,csak szeressen.Volt barátnőm de aztán ő elhagyott mert közben más pasija lett.Ha kell az ország másik végébe is eltudok utazni.PRivátban írj aki ír...2014. aug. 23. 21:46
1/12 anonim válasza:
Ha csak egy kva lány hiányzik az életedbõl, akkor mit picsogsz? Én szülõk nélkül nõttem fel, most se szeret senki, egy lepukkant lakásban lakom az istenverte nagymamámmal, aki skizofrén [szeretem, de nem ez lenne az optimális], és semmit nem engedhetünk meg magunknak, mert vagy zabálnivalóra, vagy csekkekre nincs pénz akkor. Neked meg csak egy lány hiányzik. Menj a fenébe.
2/12 A kérdező kommentje:
Mind máshogy lettünk megalkotva.Van olyan akinek az anyagi a fontos,van akinek az érzelmi...De ezt neked hiába is mondom mert úgysem értenéd meg.
2014. aug. 23. 21:59
3/12 anonim válasza:
Te most buta vagy, vagy nem olvastad el rendesen amit írtam?
4/12 A kérdező kommentje:
ÉRtelmeztem,elolvastam.És?
2014. aug. 23. 22:04
5/12 anonim válasza:
Te csak azért gondolsz az öngyilkosságra, mert egyhangúak a napjaid, és egy lány kéne neked. Nekem kismillió más okom lenne EZEKEN KÍVÜL, de nem gondolok ilyen butaságokra.
6/12 anonim válasza:
ne sajnáltasd magad, ne szánalommal keress párt! ha minden mást elértél az életben akkor keresd meg azt aki szeret és akit te is szeretsz! én is így vagyok ezzel...suli munka barátok minden összejött kivéve a párkapcsolat...mondjuk én nem akartam, direkt elzárkóztam előle, a kínálkozó lehetőségeket visszautasítottam...de nem hiszem, hogy feléd sem közeledett senki...maximum nem vetted észre! most inkább keresd az igazit! ha minden más összejött akkor ez is összefog!
7/12 A kérdező kommentje:
Én ezt értem,de engem ez borít ki...Mindenkinek más a gyenge pontja.Nekem ez,vagy legalább is így gondolom.
2014. aug. 23. 22:12
8/12 anonim válasza:
Jaj Istenkém ... :) te nagyon buta vagy kérdező . Már nem azért de az egy dolog hogy izz akarsz csajozni . De ki az a hülye aki egy depressziós , életunt gyerek ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!