Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van itt olyan lány akin...

Van itt olyan lány akin kitölthetem a szeretet hiányom?

Figyelt kérdés
A kérdés lehet hülyén lett kitéve de máshogy nemtudom megfogalmazni.17 éves fiu vagyok unom az életem,elég sokszor gondolok az öngyilkosságra, és folyamatosan rámjön egy olyan hangulat hogy egyszerűen elegem van ebből a semmilyen életből...A képzeleterőm elég nagy szóval megpróbáltam elképzelni,mi hiányozhat az életemből.Ezen minden nap elgondolkodom.És arra gondoltam hogy egy lány,aki szeret.De nem vagyok az a csajozós típus,ezért tettem fel ide a kérdést hátha valaki megért.Olyasvalakire vágyom akit nem az érdekel milyenek a körülményeim vagy h hogy nézek ki stb,csak szeressen.Volt barátnőm de aztán ő elhagyott mert közben más pasija lett.Ha kell az ország másik végébe is eltudok utazni.PRivátban írj aki ír...
2014. aug. 23. 21:46
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Akire gondoltam az írt is
2014. aug. 23. 22:20
 12/12 anonim ***** válasza:
próbáld meg máshogy megfogalmazni az ismerkedős kérdésed :) talán sikered lesz vele...de van még számos módja az ismerkedésnek :)
2014. aug. 23. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!