Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ugye hogy nem fontos a lányok...

Ugye hogy nem fontos a lányok többségének a kinézet, ha alapvetően oké a srác és ápolt, csak azt kell mondania a fiúnak, amit a csaj hallani szeretne? 20/F

Figyelt kérdés
És nyert ügy, ennyi az egész.
2014. aug. 30. 22:48
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Tömegközlekedéssel járok, kimozdulós hobbim nincs. De várj! Itt nem az volt a gond, hogy nem találok embereket, hanem hogy akiket találok, mindről csak az derül ki, hogy nem lehet bízni benne, vagy k**va, vagy ilyenek... Ez az én gondom. Normálissal nem nagyon akar összehozni az élet, mind barátok, mind társ esetén.
2014. aug. 30. 23:53
 22/24 anonim ***** válasza:

Akkor nézz körül jobban legközelebb, és legyen kimozdulós hobbid, legyenek olyan helyek, ahova eljárkálsz, akár csak ötletszerűen, talán sikeresebben találsz megfelelőt, ha az érdeklődési körödet kibővíted ilyen formában.

Én például kijárok a Hungaroringre (nőként) a WSR-re az első ilyen rendezvény óta, csak pár alkalommal nem voltam, de tavaly is voltam, idén is megyek, érdekel és jó. Ilyesmiről beszélek, menj olyan helyre, ami érdekel, ott esélyes, hogy lesznek olyanok, akiket szintén érdekel, vagy út közben futsz össze valakivel.

2014. aug. 30. 23:57
 23/24 anonim válasza:
Szegény pára. Sajnállak ha nem tudod önmagad adni. 23 évesen és jó pár év sport múltal azt hiszem az én értékrendem a helyén van( nem azt mondom ez a helyes és ezt kell követni) . Ha úgy szerzel magadnak csajt ,hogy megjátszod magad az kellőképp férfiatlan és szánalmas. Ha puncsolsz szerinted ,hogy tudnak rád férfiként tekinteni? Lenne lehetőségem nem is egy csajjal összejönni de mégsem teszem , mert nem fogok általam nem kedvelt dolgokba beleásni magam csak azért ,hogy tudjunk a celebekről és hasonló szarokról beszélni. Ez is az oka hogy évek óta szingli vagyok. Bár engem nem zavar. Majd ha lesz egy hasonló gondolkodásmódú nő mint én aki mellett magamat adom és ezt nem teherként éli meg akkor legyen , de addig semmi. Nézz a lábad közé hiszen csak te tudhatod mi van ott. Ha valami lóg akkor viselkedj is ahhoz méltóan és ne papucsot játsz
2019. máj. 19. 14:49
 24/24 anonim ***** válasza:

A nők elvárásai 5 mondatban a férfiakról

1.Legyen ápolt, de ne töltsön több időt a fürdőben, mint én.

2.Legyen gazdag, de ne anyagias, és ne éreztesse, hogy többet keres nálam.

3.Legyen okos/sármos, de ne fölényeskedjen, ne mutogassa a tudását.

4.Legyen lepedőakrobata, de más nőre rá se nézzen.

5.Mindig csak az én szüleimhez menjünk, az övékéhez egy évben max. egyszer. Helyezze a saját családját háttérbe.

2023. febr. 9. 11:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!