Ugye hogy nem fontos a lányok többségének a kinézet, ha alapvetően oké a srác és ápolt, csak azt kell mondania a fiúnak, amit a csaj hallani szeretne? 20/F
Akkor nézz körül jobban legközelebb, és legyen kimozdulós hobbid, legyenek olyan helyek, ahova eljárkálsz, akár csak ötletszerűen, talán sikeresebben találsz megfelelőt, ha az érdeklődési körödet kibővíted ilyen formában.
Én például kijárok a Hungaroringre (nőként) a WSR-re az első ilyen rendezvény óta, csak pár alkalommal nem voltam, de tavaly is voltam, idén is megyek, érdekel és jó. Ilyesmiről beszélek, menj olyan helyre, ami érdekel, ott esélyes, hogy lesznek olyanok, akiket szintén érdekel, vagy út közben futsz össze valakivel.
A nők elvárásai 5 mondatban a férfiakról
1.Legyen ápolt, de ne töltsön több időt a fürdőben, mint én.
2.Legyen gazdag, de ne anyagias, és ne éreztesse, hogy többet keres nálam.
3.Legyen okos/sármos, de ne fölényeskedjen, ne mutogassa a tudását.
4.Legyen lepedőakrobata, de más nőre rá se nézzen.
5.Mindig csak az én szüleimhez menjünk, az övékéhez egy évben max. egyszer. Helyezze a saját családját háttérbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!