Ugye hogy nem fontos a lányok többségének a kinézet, ha
alapvetően oké a srác és ápolt, csak azt kell mondania
a fiúnak, amit a csaj hallani szeretne? 20/F
"Elég hamar kiszúrom ki színészkedik és ki nem, egy éjszakásom meg még az életbe nem volt (nem is lesz) szóval csóringer semmit nem kap, se indéglenesen se sehogy. A taktikázós, hazudozós egyedeket elég gyorsan és elég határozottan zavarom el a kedves mamájuk irányába.
20 évesen lehetne több eszed is, látszik hogy még nem volt normális hosszútávú kapcsolatod..."
IMÁDOM AZ ILYENEKET! GYK-n annyi ilyen okos, és határozott, normálisnak tűnő ember van! De nem is ez a baj (sem pedig veled, kedves idézett)! Az, hogy vajon (?) én miért nem találkozom sosem ilyenekkel? :O De szerintem nem csak én leszek az egyetlen, aki így van vele...
2014. aug. 30. 23:03
Kiestél, kérem a következőt.
2014. aug. 30. 23:03
11.
Én nem az idézett vagyok, de én is hasonlóan járok el.
Könnyen ki lehet szűrni, hogy ki az, aki szórakozik és ki az, aki komolyan is gondolja. Valahogy lerí róluk :D
Egyébként valószínűleg rossz körökben mozogsz.
2014. aug. 30. 23:04
Oké, hogy mozogjak nem "rossz" körökben? Mert akármilyen "körben" mozgok, valahogy mindeniről kiderül, hogy #nagyondenagyoncsúnyaszó#.
??? :O
2014. aug. 30. 23:06
11.) Olyan is van, meg ilyen is van, te valószínűleg nem megfelelő nőkkel próbálkozol, vagy nem megfelelő módon, de nem kell feladni.
2014. aug. 30. 23:08
Nem megfelelő módon? :O Ha kiderül róluk, hogy #ismételtencsakmegintegycsúnyaszó#, akkor az miért az én modorom titulálja? Jóóóó, csak egy tipp volt gondolom, de szerintem sokunk nevében beszélek. Bár, lassan azt gondolom, hogy én vagyok a "hibás", mert ezekből van több akkor... :/
2014. aug. 30. 23:11
11-es hogy te miért nem találkozol ilyenekkel azt pontosan megmondani senki nem tudja, esetleg lehet akik hasonlóan gondolkodnak mint én azok hasonlóan is élnek. Én személy szerint magamnak való vagyok. Keveset járok el nem ismerkedem csak úgy ha megyek valahová azt a gimis ill. egyetemi barátokkal esetleg munkatársaimmal teszem. Sportolni egyedül sportolok, v
2014. aug. 30. 23:16
17-es vagyok elküldtem előbb bocsi
ott tartottam, hogy nem igazán járok el tömegközlekedést nem használok szóval relatíve kevés az érintkezési pontom ismeretlenekkel.
2014. aug. 30. 23:17
Hát... én sem járok el bulizni. Nem vagyok az a nagy tombolós típus. A társaságom vagy az újonnan megismert embereket is megnevettetem - és ez nem abban merül ki, hogy hülyét csinálok magamból. De mégis... Akkor te hogy találsz párt, barátokat, ha ilyen "magadnak való" vagy? Mert nálam ez nem működik...
2014. aug. 30. 23:19
16. Valami probléma biztos van, ha nem jön össze, gondolkodj. Mit csinálsz, ha épp nem tanulsz/dolgozol? Vannak olyan programok, amikre szívesen eljársz, helyek? Van kimozdulós hobbid? Használod a tömegközlekedést? Nem tudom, hogy próbálsz beszélgetést kezdeményezni vagy beszélgetni. Én például nem szeretem, ha egy pasi elkezd siránkozni (volt ilyen), vagy túlságosan tolakodó, esetleg szélsőséges vagy nem túl egészséges véleménye van valamiről (politika, vallás - ilyen is volt -, de volt egy, aki a robotoktól félt), jó, ha egy pasinak van humorérzéke, és intelligens, de az már hátrány, ha okoskodik, fölényeskedik. Na, most csak pár dolgot soroltam fel.
2014. aug. 30. 23:36
Kapcsolódó kérdések: