Férfiak mennyire fontos ez a feltétel?
Figyelt kérdés
pl. egy rockos pasi csakis rockos lányokkal szeret randizgatni? Vagy ált. ez nekik nem számít, csak szerelmesek legyenek a lányba? Tehát nem gond ha nagyon eltérnek kinèzetileg?2013. dec. 16. 21:49
1/5 anonim válasza:
Az ellentétek néha vonzzák egymást.
2/5 anonim válasza:
Én pl rockot/metalt hallgatok, de az öltözködésemből ezt senki sem szűrné le és jobban bejönnek azok a lányok akik nem öltöznek feketébe, ill. rocker cuccokba, de szeretik a rockot/metalt ( ez persze nem feltétel, de azért nem rossz ha egyezik az ízlésünk).
Igazából erre nem lehet választ adni, mert nyilván van olyan rocker aki nem tudja elképzelni, h nem rocker barátnője legyen, de tuti akad olyan is akit ez teljesen hidegen hagy. Pl egy ismerősöm mesélte, hogy volt rocker pasija pedig Ő nem is szerette azt a fajta zenét. (addig:))
3/5 anonim válasza:
nem! én nem szeretem a rock zenét annyira, viszont a rocker csajok tetszenek, vagányak stb
5/5 anonim válasza:
Én is (főleg, de nem kizárólag) metált hallgatok, de kívülről rólam se lehet ezt megállapítani. Nekem az a fontos, hogy egy nő legyen nőies és ez az öltözködésén is tükröződjön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!