Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mennyire fontos a kinézet?

Mennyire fontos a kinézet?

Figyelt kérdés
egy átlagos srácnak lenne esélye megismerni titeket és bizonyítani hogy milyen is valójában? vagy csak aki nagyon nagyon tetszik külsőre annak van esélye? lányok? írjatok kort is légyszives :) 20/f
2014. máj. 30. 15:31
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
48%
A lányok 85%a királynőnek képzeli magát, és csak azokkal lép kapcsolatba, aki 10/10-es srác.
2014. máj. 30. 15:32
 2/14 anonim válasza:
59%

a mostani párom pont ilyen. Átlagosnak tartottam ,nem gondoltam hogy lesz ebből valami. Gondoltam megismerkedhetünk aztán eldől. Több mint 5 éve tart a szerelem :)

25/L

2014. máj. 30. 15:33
 3/14 anonim ***** válasza:
50%

Most jönnek majd az álszent csajok , hogy "á dehogy a kűlső számít, a belső a fontos ''

El ne hidd ezt !! Csak a páwaganéknak meg a Bred Pitt pofáju csávóknak van esélyük ..

2014. máj. 30. 15:34
 4/14 anonim ***** válasza:
76%
szerintem a sikeres csajozásnak 3 alap pillére van: jó külső, nagyon jó duma, sok pénz ha ebből 1 megvan mehetsz vadászni ha nincs akkor gyúrj rá a egyikre
2014. máj. 30. 15:38
 5/14 A kérdező kommentje:
mindegy kíváncsi vagyok mindenki véleményére, amugy nm az a problémám hogy ronda vagyok, vagy hogy senkinek nem tetszem :) csak mégis érdekelne mennyire fontos is ez? mert vannak azért szépséghibáim /na ez elég buz1san hangzik :D / és emiatt van aki rondának talál de van akinek tetszem, és elég különböző típusú lányok, elég érdekes hogy mitől lesz valaki a egyik ember számára vonzó míg a másik számára taszító :)
2014. máj. 30. 15:38
 6/14 anonim ***** válasza:
#4 de persze ha az egyik megvan ne hanyagold el teljesen a másik kettőt sem
2014. máj. 30. 15:39
 7/14 anonim ***** válasza:
64%
en ismerkdek atlagos kulseju fiukkal. rondaknak viszont semmikepp nem adok eselyt. itt mar csak az a kerdes kinek mi az atlagos es mi a ronda.
2014. máj. 30. 15:46
 8/14 anonim ***** válasza:
93%

Fontos. Nem a legfontosabb, fontosabb, hogy belső értékek jók legyenek, de nem elhanyagolható tényező a külső. És ez nem jelenti azt, hogy baromi jól kell valakinek kinéznie, de ha valaki külsőre nem jön be, akkor hiába akármilyen jó ember, nem kell. És ha van egy átlagos kinézetű pasi, aki egyébként nagyon jó belső értékekkel rendelkezik, akkor ezerszer jobb helyzetben áll a lányoknál, mint az, aki nagyon jól néz ki, de a belső értékei a nullával egyenlőek.

26N

2014. máj. 30. 16:08
 9/14 anonim ***** válasza:
70%

Őszinte leszek,átlagos kinézetű srác vagyok,van pénzem is szépen,intelligensnek mondanak és udvarias vagyok.

8 év alatt egy lány volt,aki adott esélyt arra,hogy megismerjen és abból lehetett is volna kapcsolat,de külső okok miatt sajnos nem jött össze,de ez most más téma...

Szóval nem igazán adnak esélyt,ugyanúgy csak a külsőt nézik,de megismerni az luxus kategória manapság náluk.

Van 1-2 kivétel köztük,de nekik mindig kapcsolatuk van szinte,de ha egyszer mégis sikerül ilyet találni az olyan mintha megnyerted volna a lottóötöst kb. akkora szerencse kell hozzá.

2014. máj. 30. 16:11
 10/14 anonim ***** válasza:
51%

Tudom, nagyképűnek fogok tűnni és nem lesz szimpatikus a válaszom, de hát az őszinte tapasztalattal talán többre mész mint a na jól van, sajnálatból kapsz egy kis alamizsna önbizalom tuningot.

Szóval, igazából 1 éve nincs kapcsolatom, nem is nagyon kerestem ha nagyon őszinte akarok lenni, de baromi sokat voltam bulizni, úgyh tapasztalat az van.

Jó szöveg? Személyiség? Ne vicceljünk. Joformán szót se kell szólni a csajoknak, maguktól jönnek oda idióta szövegekkel, a nagyon jók, meg addig néznek-táncolnak melletted amig te nem lépsz, aztán meg se szólalsz csak odatáncolsz, rányulsz, aztán beszélsz vele 5 mondatot (itt azért nem árt ha nem vagy s'gg hülye, persze..) majd eljuttok odáig, hogy jobban akar szexelni mint te, és ha ez megvan, akkor hazaviszed. Ha hazavitted és jól meg is d'gtad, akkor aztán igazán meg akar ismerni. Abba hiba nem lesz.

Külső nélkül viszont hiába van jó szövegem (mert azzal sincs gond azért) de baromira nem kerülne sor a világmegváltó szövegekre.

A legjobb csajoknak ma kvára csak a külső számít, és hidd el, ezek a normálisabbak, a rosszabbik fajátnak már az se, hanem a pénz.

2014. máj. 30. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!