Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mennyire fontos a kinézet?

Mennyire fontos a kinézet?

Figyelt kérdés
egy átlagos srácnak lenne esélye megismerni titeket és bizonyítani hogy milyen is valójában? vagy csak aki nagyon nagyon tetszik külsőre annak van esélye? lányok? írjatok kort is légyszives :) 20/f
2014. máj. 30. 15:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
93%
Az van, hogy szerintem mindenkinek számít a külső. Fiúk! Ti leszólítanátok egy lányt úgy, hogy nem tartjátok szépnek? Sajnos ugyanígy van ez lányoknál is. Egy párkapcsolat nem is tud létrejönni, ha egyáltalán nem tetszik külsőre a másik, nem vonzódsz hozzá. A szépség relatív fogalom, attól még, hogy egy srác nem tetszik 9 lánynak, lehet, hogy a 10.nek fog, és ő lesz élete párja. Ha külsőre semmi vonzót nem talál az ember a másikban, nem megy el vele randizni, mert nem akarja szédíteni szerencsétlen fiút. De ha valami kis dolog van ami tetszik, akkor én azért adnék esélyt a dolognak, mert ki tudja? Lehet, hogy a végén a kisugárzása miatt megtetszene. De ez fordítva is igaz. Ha jól néz ki a srác, de kiderül, hogy bunkó, akkor elvesztem a vonzódást iránta. Valami ilyesmi.:)
2014. máj. 30. 17:45
 12/14 anonim ***** válasza:
54%
nálam például nagyon sokat számít az igényesség, hogy egy srác mennyire stílusos/egyedi. ha valakinek átlagos a teste-arca, de nagyon jól néz ki összességében, akkor nálam nyerő :) 18L
2014. máj. 30. 21:47
 13/14 PearlDiver ***** válasza:
57%

Kell hogy legyen valamilyen vonzalom, nyilvánvaló. Szokták mondani, hogy a fiúkhoz a szemükön, lányokhoz a fülükön keresztül vezet az út - ez sztem nagyjából igaz. De lehet akármilyen jó szöveged, ha a lány undorodik tőled, maximum a friendzone-ba leszel jó. Ez viszont nem jelenti azt, hogy más lányoknál sem lesz esélyed, az ízlésük nekik is változatos.

Szerintem a lányoknak összességében az számít legjobban, hogy érdekes legyél. Hogy meglepd, elkápráztasd, hogy úgy érezze, felnézhet rád valamiért. (vö. Nem vagyok James, nem vagyok Bond kezdetű szám). Persze vannak lányok, akiket vastag pénztárcával lehet a leginkább elszédíteni :P

De mondjátok lányok, ha nincs igazam!

2014. jún. 1. 08:08
 14/14 anonim ***** válasza:
46%
Akkor nekem soha nem lesz barátnőm, mert MINDEN LÁNY ELUTASÍT a kinézetem miatt..... Senkinek sem vagyok az esete, pedig nem vagyok igénytelen......... A hozzászólásokat olvasva elment a kedvem.......... Ezek szerint minden lánynak számít a külső, szóval hiába is vagyok kedves................ 22/F
2018. nov. 14. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!