Hány százalékban fontos számodra a kinézet ismerkedésnél?
70-80%
Inkább az arc és csak utána a testalkat.
inkabb azt mondanam, hogy az osszhatas a fontos es nem elsosorban a kinezet.
osszhatas=kulso=belso osszhangja
ehhez nem eleg egy pillantas, ismerni is kell valamennyire az illetot hogy eldonthessem, tetszik-e.
Nekem elég volt egy pillantás a nagy Ő-re. 20 másodperc sem volt, amíg nézhettem, téli kabátban volt, sapkában, csak az arcát láttam. Régen volt, de még együtt vagyunk.
Nekem nagyon számít a kinézet, de leginkább az arc. Az arcból és a tekintetből sok mindent ki lehet olvasni. Így az arcra kb 90%-ot adok. A többi csak részletkérdés.
Mindig is szép nőt akartam magamnak és 24 évesen rátaláltam.
44/F
50%
Viszont jártam már úgy,hogy nem tetszett az adott lány,de sokat beszéltünk(megismertem). Megtetszett. :)
Pont ugyanannyira fontos, mint a belső. Azaz nagyon.
És ezzel a legtöbben így vagyunk, hiába állítják sokan az ellenkezőjét. Lehet valaki akármilyen jólelkű és kedves, ha külsőleg nem vonz, akkor nem tudok rá nőként tekinteni egy kapcsolatban. Nagyon jó barát viszont simán lehet, hiszen ott tényleg csak a belső értékek számítanak.
22/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!