Lányok, az miért van, hogy hiányoljátok az utcán leszólítást?
És a tömegközlekedés?
Az utcán való leszólítás ellen az volt az érv, hogy a körülmények nem teszik lehetővé a kellemetlenségektől független beszélgetést.
A vonaton viszont, ha leszólítják a lányt, ha nem, akkor is ugyanakkora sebességgel halad A pontból B-be. Sokan úgy is monotonnak élik meg az effajta utazást. Séta közben dolgozik a láb, dolgozik az agy is valamennyire, viszont a buszon a vonaton nincs mivel elfoglalnunk magunkat, csak azzal, hogy bambám nézünk ki a fejünkből (meg ugye a zene hallgatás)
Kérdezem én ezt a hölgyektől, akik nem szeretik az utcán való leszólítást, hogy a fentebb felvázolt esetben ugyanaz-e a helyzet szerintük? Vagy a tömegközlekedési eszközön való ismerkedés 1 fokkal jobb?
De nehéz veletek :D
Had kérdezzem már meg, hogy ti egyáltalán nyitottak vagytok az ismerkedésre?
Vagy csak akkor szabad ismerkedni, mikor nektek alapvetően az a célotok és ezért elmentek szórakozóhelyekre?
72 %-os,ha még itt vagy
Én elhiszem hogy idegesít a dolog de sok lany viszont örül neki. Sajnos rettenetes hibank hogy nem latunk a fejetekbe és nem tudjuk mit gondoltok a dologról ezert olyanokhoz is odamegyünk mint TE akik esetleg nem szeretnék.
Elhiszem hogy idegesít de engem is rengeteg ember idegesít mégse küldöm el őket bunkón a francba. Te konkrétan egoista hisztis pics**ként viselkedsz,ezt minden sértődötts3g nélkül mondom
Inkabb örülnél hogy kezdeményeznek. Jobb mintha fintorognanak a kinézeted láttan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!