Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Bejelöljem Facebookon?

Bejelöljem Facebookon?

Figyelt kérdés
Van egy fiú akivel most ismerkedtem meg egy fesztiválon, egy társaságban voltunk, nem sokat beszéltünk, de sokat néztük egymást. Fiatalabb tőlem talán három évvel. Hozott nekem piát, levetette és ideadta a blúzát mert fáztam, megfogta a derekamat amikor odamentem mondani neki valamit, de ez mind félreérthető, baráti alapon is megtörténhető dolog, egyértelmű jelét nem adta h tetszem neki. Azt hittem majd bejelöl Facebookon, de azt sem. Bár lehet nem is tudja a vezetéknevemet. De attól még megtalálhatna ha akarna, így gondolom. Nem vok híve a lányos kezdeményezéseknek, nem is sokszor csináltam, és nem is sok sikerrel, általában a fiúk akiknek tetszem, kezdeményezni szoktak. Nem tudom h most bejelöljem-e én, nem lesz-e nyomulós, mert azt nem szeretném. Ti mit tennétek?
2014. aug. 17. 22:28
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Majd írd már le ide, hogy hogyan tovább, engem is érdekelne!:)
2014. aug. 18. 15:06
 22/26 A kérdező kommentje:
Ok. :) Még egyelőre nem jelölt vissza. Értem én h keveset Facebookozik, de akk is. :D Ha nem jelöl vissza akk jól benéztem a jeleket, pedig nem szoktam félreérteni, meg sztem amiket fent leírtam, nem arra utaltak h közömbös vok neki. De ha igen, akk azt hiszem az eddigi tapasztalataimat a kukába vághatom. :D
2014. aug. 18. 16:06
 23/26 A kérdező kommentje:
Visszajelölt és annyi. :D
2014. aug. 18. 21:09
 24/26 anonim válasza:
És még nem írt rád? :D
2014. aug. 18. 21:20
 25/26 A kérdező kommentje:
Nem. :D
2014. aug. 18. 22:08
 26/26 anonim válasza:
eleve fura lett volna, ha egy fiú blúzt ad.... :DDD
2014. nov. 8. 15:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!